Novosti

Količina robe:2127
Veličine
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Marynarki
  • Skarpety
  • Spodnie
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Novosti

Kako bi udovoljila svim zahtjevima kupaca, marka Bolf neprestano proširuje svoj asortiman. Ponuda se redovito obogaćuje modnim novitetima, koji ne samo da izgledaju sjajno već su i udobni i praktični, što znači da će svatko pronaći nešto za sebe u ponudi trgovine.
Naši najnoviji proizvodi uključuju ukusne jakne u raznim bojama. Tu se ubrajaju klasične jakne s kapuljačama, pilotske s karakterističnim krznenim ovratnikom i neupitni hit mnogih sezona - parkovi. Ljubitelji sportskog stila također mogu birati između raznih prošivenih jakni i elegantnih jakni bez rukava s kapuljačom, koje se izvrsno kombiniraju s trenirkom ili toplim džemperom.
Ove se sezone muškarci odlučuju i za dukseve s uličnom odjećom (u prigušenim bojama). Izuzetno su udobni i nadasve svestrani - možete ih nositi na sastanku s prijateljima, spoju, odlasku u kino i mnogim drugim prigodama. Asortiman uključuje modele s modnim grafikama, kao i obične, tako da se uklapaju u mnogo različitih odjevnih kombinacija. Među muškoj odjeći dostupnoj u našoj trgovini nismo mogli propustiti klasične kapuljače (sa patentnim zatvaračem ili bez njega).
Kolekcija muške mode 2017/2018 također sadrži pametnu odjeću koju vrijedi imati u svom ormaru za mnoge svečane prigode, poput obiteljskih proslava, razgovora za posao ili božićnih večera. Muškarci koji traže stilizaciju za ovu vrstu prilika i šire mogu birati između ukusnih košulja u bogatim bojama (bijela, tamnoplava, plava, crna bordo). U kombinaciji sa sakoima dostupnim u našem asortimanu, stvorit će originalnu, elegantnu odjeću koja prati trenutne trendove. Traper košulje trajni su hit posljednjih godina. Zbog svestranosti nose ih muškarci svih dobnih skupina koji se ugodno osjećaju u odjeći koja predstavlja ulični casual stil. Traper košulje sjajno izgledaju uz bijelu majicu, koja se nosi uz razne hlače.
Izvrsna alternativa trenirkama i košuljama su džemperi. U našem asortimanu predstavljamo široku paletu modela u raznim bojama. Ovaj jednobojni, tanki kardigan vječni je klasik i može se nositi u mnoštvu kombinacija. U ponudi su i kratkospojnici koji su nešto deblji (s gumbima ili patentnim zatvaračem), pogodni za hladne zimske dane.
Predstavljajući modne novitete, ne smijemo zaboraviti spomenuti džogere dostupne u našoj ponudi, koji su se svidjeli mnogim muškarcima. Izuzetno su udobni i u kombinaciji s tenisicama stvaraju ukusan urbani izgled. Za one koji su za bezvremenski kroj hlača, pripremili smo širok izbor chinosa.

pixel