Muške bomber jakne

Količina robe:105
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške bomber jakne imaju relativno dugu i zanimljivu povijest. Nosili su ih američki piloti još početkom 20. stoljeća. Tada su ovakvi modeli imali karakterističnu narančastu podstavu. U nekim opasnim situacijama jaknu bi odjenuli naopačke te tako narančastom bojom dali do znanja da nešto nije u redu. Suvremeni modeli muške bomber jakne danas su dostupni u raznim stilovima i bojama te će vas sigurno oduševiti..

Koje su karakteristike muške bomber jakne?

Iako su muške bomber jakne karakteristične po kratkom stojećem ovratniku s rubom, tržište i dalje nudi jedinstvene modele s kapuljačom. Zatim, još jedna važna karakteristika ovog modela muških jakni je narančasta podstava. Pojedini modeli imaju i dodatni vanjski džep na rukavu. Elastična manžeta oko rukava sprječava njihovo neželjeno podizanje, a ona oko struka osigurava savršeno pristajanje u struku.

Muške bomber jakne – vrste

Kao što smo nešto ranije naveli postoji više modela bomber jakni. Primjerice, s i bez kapuljače. I jedne i druge pronaći ćete na Bolf.com.hr. Kapuljača se kod nekih modela po potrebi može dodatno podesiti pa čak i skinuti. Jakne se razlikuju i po načinu punjenja te materijalu izrade; neki su modeli od izrađeni od poliestera, a drugi od najlona u kombinaciji s tkaninom. Većina modela ima patentni zatvarač, a postoje i oni s dodatnim „jezičkom“ od tkanine koji se također kopča pomoću patenta.

Također pogledajte:

Uz što se nose muške bomber jakne?

Iako muške bomber jakne naginju sportskom stilu odijevanja, to ne znači da ih ne možete kombinirati s casual trapericama, majicom i tenisicama. Isto tako, odjenite ih na svečane hlače, košulju i elegantne cipele; svojim stajlingom zasigurno ćete oduševiti vašu bolju polovicu. Cijene muških bomber jakni iznimno su prihvatljiva, a možete ih provjeriti na web trgovini Bolf.com.hr. Birajte između jednobojnih modela poznatih modnih marki ili onih s uzrokom. Ispunite si davnu želju i odaberite bomber jaknu po svom ukusu.

Na što treba obratiti pažnju prilikom kupnje muške bomber jakne?

Prilikom kupovine muške bomber jakne vodite računa o materijalu izrade, o boji, veličini i dodatnim karakteristikama. Na Bolf.com.hr online trgovini sortirajte rezultate pretraživanja klikom na određenu kategoriju, filtrirajte proizvode po cijeni, boji ili veličini i u praznu košaricu dodajte sve ono što planirate kupiti. Prije nego što izvršite uplatu morate se prijaviti na stranici. Dostava je uvijek besplatna za Hrvatsku samo ako je iznos narudžbe veći od 500 HRK. Za eventualna pitanja u svako vrijeme nam se slobodno obratite za pomoć putem dostupnog kontakt obrasca.

pixel