Muške jakne od kože

Količina robe:87
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške kožne jakne odavno su se prestale poistovjećivati s rokerskim stilom odijevanja. Danas su omiljeni odjevni predmet mnogih muškaraca svih dobnih skupina. Kožne jakne za muškarce osnova su brojnih odjevnih kombinacija, budući da se odlično slažu i s modnim tenisicama i elegantnim cipelama kao i trapericama te modernim hlačama.

Muške kožne jakne za različita godišnja doba

Ne znate gdje kupiti mušku kožnu jaknu? Bolf.com.hr ima odgovor na to pitanje. Donosimo vam razne modele muških kožnih jakni koje možete nositi tijekom cijele godine. Od muških zimskih kožnih jakni najpopularniji su prošiveni modeli od eko kože. Imaju samostojeći ovratnik koji se kopča pomoću drikera te dva vanjska i jedan unutarnji džep. Za nešto toplije vrijeme muškarci rado odabiru biker jaknu od kože koja također dolazi u svim bojama i veličinama. Idealna je za izlazak u grad, šetnju rivom ili druženje s boljom polovicom.

Također pogledajte:

Muške kožne jakne - vrste

Postoji nekoliko vrsta muških kožnih jakni, tako da ne treba čuditi činjenica da su česti odabir muškaraca svih generacija. Na Bolf.com.hr možete pronaći više modela. Sortirajte ih radi što jednostavnijeg pretraživanja. Svima su nam dobro poznate pilotke s toplim ovratnikom od ovčje vune te kožne prošivene jakne s toplom podstavom. Jako su zanimljive muške kožne jakne s kapuljačom koje najbolje pristaju sportskom stilu odijevanja. U našem asortimanu pronaći ćete i klasične kožne jakne sa samostojećim ovratnikom; riječ je o modelima za prijelazno vrijeme.

Uz što nositi elegantne muške kožne jakne?

Elegantne muške kožne jakne možete kombinirati s gotovom svakim stilom odijevanja, sa svakom odjevnom kombinacijom. Klasična crna kožna jakna odlično pristaje na običnu bijelu majicu i jednostavne traperice te modne tenisice. Kožne jakne neizostavni su odjevni predmet u kombinaciji s chino hlačama i džemperom. Ako težite udobnosti, no važno vam je da u svakom trenutku izgledate dobro, posegnite za ovom odjevnom kombinacijom.

Kako odabrati kvalitetnu mušku kožnu jaknu?

Prilikom odabira muške jakne jako je važan materijal od kojeg je ista izrađena. Jakne od eko kože su dosta izdržljive što znači da su otporne na habanje i vremenske uvjete. Zatim, i veličina također igra veliku ulogu; premala jakna ograničavat će vaše pokrete, dok će prevelika djelovati nekako nezgrapno. Pratite nas na Bolf.com.hr; ondje vas očekuje široka paleta modela. Svaki odabrani proizvod ubacite u praznu košaricu, a klikom na istu možete vidjeti ukupnu cijenu. Dostava za Hrvatsku je besplatna za narudžbu veću od 500 HRK. Moguće je zatražiti povrat robe u roku od 30 dana uz predočenje računa.

pixel