Muške parke jakne

Količina robe:55
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške parke su česti odabir muškaraca u jesenskom ili zimskom periodu. Prikladne su i za toplije proljetne dane, no u tom slučaju odaberite model bez podstave. Posljednjih nekoliko godina parka jakne za muškarce nalaze se na samom vrhu najpopularnijih modela muških zimskih jakni, tako da ako još nemate, pravo je vrijeme da nabavite najnoviji model i obogatite svoju garderobu.

Koje su karakteristike muške parke?

Glavne karakteristike muške parke odnose se na činjenicu da su nešto duže od klasičnih zimskih jakni koje su najčešće do struka te da obično imaju podstavu. Takve su, primjerice, muške zimske parka jakne. Osim velike i krznom podstavljene kapuljače s ovratnikom jaknu je moguće dodatno stegnuti pomoću vezice koja se nalazi s unutarnje strane. Klasični prorez na leđima ispod razine struka osigurava slobodu tijekom hodanja, ali i sjedenja. Jakna dolazi u raznim modelima, bojama i veličinama (od S do XXL) tako da ćete sigurno pronaći model koji vam u potpunosti odgovara.

Također pogledajte:

Muške parke – vrste

Unatoč brojnim pretpostavkama muške parka jakne mogu se itekako razlikovati. Na web trgovini Bolf.com.hr možete pronaći parka jakne ravnog kroja s ravnomjernim punjenjem, a tu je i sve više modela podstavljenih ovčjom kožom. U ponudi su i muške parke s ili bez kapuljače. Varira i broj džepova od modela do modela; što ih je manje, jakna je elegantnija, no s druge strane, veći broj džepova omogućuje vam pohranu više stvari. Tu su i muške parke s krznom odnosno s krznenim jezičcem koji osigurava dodatnu zaštitu od hladnoće.

Konkretna podjela proizvoda po kategorijama omogućuje vam lakše i jednostavnije snalaženje na našoj online trgovini. Pretražite cjelokupnu ponudu i iskoristite brojne popuste i prihvatljive cijene. Odabrane modele ubacite u praznu košaricu i pripremite narudžbu. Od sada je dostava moguća i u Hrvatsku. Pratite nas i na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljujemo novosti i atraktivne proizvode.

Uz što se nose muške parke?

Muške parka jakne su svevremenske te odlično pristaju na sve odjevne kombinacije tako da ih možete kombinirati sa svim mogućim stilovima odijevanja. Savršene su za šetnju s boljom polovicom, druženje s prijateljima pa čak i poslovni sastanak. Zbog pomalo sportskog karaktera odjenite ih na trenirku i duksericu te na sportske tenisice. Parke odlično pristaju na traperice, ali i na klasične hlače te cipele ili gležnjače. Upotpunite svoj outfit rukavicama i kapom u sličnoj nijansi i spremni ste za izlazak. Možete kombinirati i neke druge boje; bitno je da ne odudaraju od cjelokupnog stajlinga.

pixel