Muške pernata jakna

Količina robe:126
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške pernate jakne su već nekoliko sezona pravi hit. Tople su, vodootporne i vjetrootporne, stoga su savršene za hladne zimske dane. Možete ih nositi i u proljeće, no umjesto debljih modela tad su vam potrebne tanke pernate jakne. Dakle, ako se još uvijek pitate koju jaknu odabrati za najhladnije mjesece u godini, odgovor je, dakako, dugačka pernata jakna.

Muške pernate jakne – vrste

Lagane i udobne muške jakne od perja neizostavni su element zimske garderobe. U ponudi je više vrsta koje se razlikuju po vanjskom materijalu izrade, zatim po dizajnu odnosno kroju, po dužini/veličini, boji i eventualnim ukrasnim dodatcima. Ako preferirate elegantni stil odijevanja, razmislite o muškoj zimskoj pernatoj jakni s elastičnom trakom na leđima zbog koje vam model pristaje kao saliven. Odvojiva i podesiva kapuljača pružit će vam dodatnu zaštitu tijekom vjetra i hladnoće. Tu su i muške sportske jakne punjene perjem te su česti odabir sportskih tipova.

Također pogledajte:

Muške pernate jakne – koju boju odabrati?

Suprotno uvriježenom mišljenju univerzalna boja nije uvijek najbolji odabir. Brojni modni dizajneri iz Zagreba puno su nam puta do sada dokazali da jakna jarkih boja može dati zanimljiv naglasak vašem cjelokupnom stajlingu te da je odličan odabir tijekom tmurnih i sivih zimskih kišnih dana. Dakle, ako nosite klasične traperice, džempere prigušenih tonova i, recimo, sive trenirke onda je crvena jakna pravi odabir za vas. Dobro se slaže s neutralnom bojom odjeće kojoj svakako daje poseban karakter.

Uz što se nose muške pernate jakne?

Za muškim pernatim jaknama često posežu i ljubitelji aktivnosti na otvorenom. Na Bolf.com.hr pronaći ćete široku paletu proizvoda podijeljenih u kategorije čije su glavne karakteristike visokokvalitetni materijali, vrhunska izrada. Posebno smo istaknuli dugotrajnost i izdržljivost istih. Pernate jakne idealan su odabir muškaraca koji preferiraju urbani stil odijevanja. Sukladno svemu navedenom muška pernata jakna izgledat će sjajno u kombinaciji s hlačama, casual majicom i modnim tenisicama. Sportski model pernatice s kapuljačom zadovoljit će potrebe svih sportaša i zaljubljenika u zimske radosti, a možete ga nositi na trenirke, dukserice te sportske čizme.

Na što obratiti pažnju pri odabiru muških pernatih jakni?

Prilikom odabira muških pernatih jakni treba voditi računa o materijalu izrade, o količini punjenja, o kroju odnosno dužini jakne te boji i veličini. Ako vam je želja obogatiti vašu garderobu novom toplom zimskom jaknom, posjetite Bolf.com.hr i pretražite veliku ponudu. Očekuje vas pregršt proizvoda po prihvatljivim cijenama. Sve proizvode koje planirate kupiti ubacite u praznu košaricu i slijedite nastavak kupovine. Dostava je besplatna za Hrvatsku. Pratite nas i na društvenim mrežama gdje objavljujemo najnovije artikle kao i zanimljive novosti o našoj tvrtci.

pixel