Muške zimske jakne

Količina robe:237
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Tražite tople i udobne najbolje muške zimske jakne koje ćete nositi uz poslovne odjevne kombinacije, ali i na casual stajling? Na pravom ste mjestu. Posjetite web trgovinu Bolf.com.hr gdje vas očekuje bogata ponuda muških jakni za zimu. Pojedini modeli izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka i poliestera, dok su, primjerice, muške zimske jakne s kapuljačom izrađene od kombinacije poliestera i najlona. Modeli se razlikuju i po kroju, broju džepova s vanjske i unutarnje strane, načinu kopčanja i, dakako, boji te veličini.

Muške zimske jakne – koji modeli su u modi?

Bez obzira na to što se trendovi jako često mijenjaju, u modi je nekoliko vrsta muških zimskih jakni od kojih svakako izdvajamo muške zimske jakne s krznom, zatim takozvane muške pilotke te one prošivene kao stvorene za svakodnevno nošenje. Prošivene jakne imaju mekano punjenje koje osigurava maksimalnu toplinu i udobnost tijekom hladnog vremena. Više modela ima elastičnu manžetu oko rukava i struka, a postoje i oni ravnog kroja. Osobito trebamo naglasiti popularnost muške zimske jakne parka koja je nešto duža od klasičnih modela.

Također pogledajte:

Muške zimske jakne – vrste

Ljubitelji sportskog stila sigurno će posegnuti za sportskim prošivenim jaknama. Birajte između modela s podesivom kapuljačom ili s visokom ovratnikom; i jedan i drugi će vam dobro doći tijekom hladnijih dana. Pripadnicima jačeg spola koji traže modernu i udobnu zimsku jaknu preporučujemo parka jakne izrađene od visokokvalitetnih materijala. Ovi modeli obično imaju krznom podstavljenu kapuljaču s ovratnikom koja pruža dodatnu zaštitu i toplinu.

Uz što se nose muške zimske jakne?

Zimske parka jakne savršeno pristaju urbanom stilu odijevanja, što znači da ih možete nositi ne samo na tenisice i traperice nego i na gležnjače, hlače i košulju. Najpopularnije boje su bež, tamnoplava i boja devine dlake i odlično izgledaju u kombinaciji s crnom. Dolaze u gotovo svim bojama, stoga ne sumnjamo da nećete pronaći model koji će vas u potpunosti oduševiti. Na sve ovo nabacite topli vuneni šal i kapu i spremni ste za izlazak.

Kako bi trebala izgledati elegantna zimska muška jakna?

U potrazi ste za elegantnim muškim zimskim jaknama? Što kažete na nove modele u crnoj i tamnoplavoj boji jednostavnog kroja i bez previše dodatnih ukrasa? Možete ih nositi na chinos hlače i casual majicu ili na odijelo i košulju. Pretražite brojne kategorije proizvoda na Bolf.com.hr i odaberite odjeću po vašoj mjeri i ukusu. Sve što vam se trenutno svidi jednostavno ubacite u praznu košaricu. Dostava je besplatna za narudžbu veću od 500 HRK.

pixel