Muške chino hlače

Količina robe:67
Veličine
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške chino hlače su iznimno popularne među muškarcima svih generacija i to prvenstveno zbog vrhunske udobnosti tijekom nošenja, ali i brojnim mogućnostima kombiniranja s ostatkom odjevne kombinacije. Dolaze u raznim modelima, dizajnima, veličinama i bojama i to pristupačnim cijenama. Na Bolf.com.hr možete pronaći brojne kategorije proizvoda među kojima se nalaze i muške hlače. Iskoristite popuste i omiljene modele dodajte u praznu košaricu. Dostava je besplatna za Hrvatsku.

Što su muške chino hlače?

Muške chino hlače izrađene su od kvalitetnih materijala, najčešće pamuka u kombinaciji s elastinom, koji osiguravaju udobnost, ali i izdržljivost. Zbog različitih potreba naših kupaca pobrinuli smo se da se naš asortiman bazira na raznobojnim modelima i krojevima, tako da svatko pronađe one chino hlače koje u potpunosti odgovaraju njegovom stilu odijevanja. Za ovaj model hlača karakteristična su dva džepa na prednjoj te dva „prorezana“ džepa na stražnjoj strani. Osim toga, poznate su i po tome što su uglavnom ravnog kroja.

Također pogledajte:

Muške chino hlače - vrste

Postoji više vrsta chino hlača koje se razlikuju po materijalu, dizajnu, boji i veličini. Klasične muške chino hlače imaju button-fly kopčanje odnosno kopčaju se pomoću dugmadi. Ravnih su nogavica koje se ne sužavaju prema dolje. Iz tog su razloga prikladne za sve ljubitelje elegancije. Tu su i hlače s kariranim uzorkom izrađene od 100%-tnog pamuka. Nogavice su nešto uže, nego kod ranije navedenog modela. Svakako treba spomenuti chino hlače s patentnim zatvaračem i gumbom za kopčanje oko struka, na kojima po potrebi možete podvrnuti nogavice. Ova je moda u današnje vrijeme rezervirana za mlađe generacije.

Uz što nositi muške chino hlače?

Muške chino hlače možete nositi na gotovo sve što god poželite. Dobro se slažu s polusportskim odjevnim kombinacijama, ako, dakako, odaberete sportske tenisice i polo majicu. Ako težite elegantnom stilu, odlučite se za crne muške chino hlače, elegantne smeđe cipele i klasičnu bijelu košulju. Stajling upotpunite smeđim remenom i modernim satom. Za lagani ljetni outfit chino hlače uskladite s loafericama i spremni ste za izlazak.

Muške chino hlače – moderne boje

Najpopularnije su crne chino hlače, budući da ih je lako uskladiti s ostalim bojama i odjećom. Muškarci rado nose i tamnoplave, sive ili čak bordo modele. U posljednje su se vrijeme iznimno popularnima pokazale hlače boje devine dlake. Svijetle boje muških hlača idealne su za ljetni outfit; u kombinaciji s laganom lanenom košuljom i parom mokasina nećete proći nezapaženo.

Sve ostale dostupne boje potražite na Bolf online trgovini. Za više informacija posjetite nas na Bolf.com.hr.

pixel