Boja I veličina proizvoda

BOJA I VELIČINA PROIZVODA

Boje proizvoda

Uvijek pazimo da su fotografije proizvoda na bolf.com.hr profesionalne. Imamo naš vlastiti foto studio, koji brine o kvaliteti snimljenih fotografija. Svaki od njih kreiran je uz korištenje profesionalne fotografske opreme i studijskih svjetiljki.

Trudimo se da boje najbolje odražavaju stvarni izgled proizvoda. Međutim, nemamo utjecaja na razlike u boji koje proizlaze iz individualnih postavki i kalibracije boje na monitoru. LCD monitori često prikazuju vrlo svijetle slike sa živim bojama.

Fotografije su vlasništvo Bolf Sp. z o.o. Ne pristajemo na njihovo korištenje, kopiranje i umnožavanje bez našeg znanja i pristanka.


Veličina proizvoda

Naša ponuda uključuje preko 7000 proizvoda. Svaki proizvođač ima drugačiju veličinu. Nemojte pratiti veličinu na etiketi, već pogledajte tablicu veličina.

Proizvodi mjerimo ravne, bez rastezanja, s gumbima ili zatvorenim patentnim zatvaračem. Kako biste uskladili svoje kupnje, predlažemo da usporedite dimenzije u tablici s dimenzijama vašeg omiljenog proizvoda.

U svakom modelu se mjeri po jedan komad svake veličine, stoga mogu postojati razlike u dimenzijama navedenim u tablici (tolerancija +/- 3 cm).


pixel