Muške košulje od trapera

Količina robe:15
Veličine
Boja
Marka
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Danas je traper toliko raširen da ne možemo ni zamisliti život bez njega. U modi je više gotovo od 100 godina i uglavnom se povezuje s hlačama i jaknama. Ostali odjevni predmeti počeli su stjecati popularnost tek u drugoj polovici 20. stoljeća. Svjetlo dana tada su ugledale muške traper košulje koje su se počele nositi na muške široke traperice.

Muška traper košulja za svaki dan - uz što nositi?

Muška traper košulja toliko je svestrana da je možete nositi svaki dan, na spoj ili na posao ako nemate stroga pravila odijevanja. Slobodno birajte između polo majica s karakterističnim ovratnikom, muških traperica sa tregerima te elegantne muške traper jakne svjetlije ili tamnije nijanse. Traper košulju možete kombinirati sa sportskom jaknom ili čak ležernim kariranim odijelom. Međutim, u tom slučaju odustanite od kravate. Za ured odjenite chino hlače za nijansu svjetliju od košulje. U hladnijim danima odaberite mušku topliju košulju od flanela neutralne boje te mušku traper jaknu.

Također pogledajte:

Muška traper košulja - ležerna elegancija

Muške traper košulje dostupne su u raznim bojama i modelima. Zanimaju vas tamnoplave, crne ili sive košulje? Ili možda kombinacija dvije boje? Na Bolf online trgovini pronaći ćete bogati i raznovrsna asortiman koji će zadovoljiti svačije potrebe. Ovo je samo dio cjelokupne ponude. Volite li se isticati, muška traper košulja odlično pristaje na muške kratke traper hlače, a kombinaciju dodatno začinite omiljenim modnim dodatcima. Muške traperice sa tregerima također nisu loš odabir ako preferirate casual stil, kako za mlade, tako i za one nešto starije.

Kako pronaći najbolju mušku traper košulju u Bolf asortimanu?

Da biste naručili košulju koja vam savršeno pristaje, razmislite ne samo o veličini nego i o kroju. Vitkim muškarcima atletske građe najbolje će odgovarati muška uska traper košulja. Prianja uz tijelo te ističe vaše mišiće i široka ramena. Stil upotpunite modernim tenisicama i spremni ste za izlazak. Ove i sve druge proizvode potražite na Bolf online trgovini.

pixel