Muške košulje dugih rukava

Količina robe:388
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Klasične muške košulje dugih rukava nezaobilazan su predmet u svakoj garderobi jer osim što su prikladne u mnogim situacijama, daju određenu dozu elegancije bez obzira na godine.

Muške košulje dugih rukava – što uzeti u obzir pri odabiru?

Prilikom odabira nove muške košulje obratite pažnju na kroj, zatim na izgled ovratnika, na činjenicu je li donji dio košulje ravan ili zaokružen te, dakako, na boju odnosno uzorak. Bijela ili košulja plave boje u kombinaciji s odijelom idealna je za vjenčanje i slične svečane prigode. Međutim, muške košulje dugih rukava nisu rezervirane isključivo za formalne prigode. U Bolf trgovini potražite kvalitetne muške košulje jedinstvenog dizajna. Dolaze u svim veličinama. Kako biste pronašli željeni proizvod, pomoću filtera suzite pretraživanje te dobivene rezultate sortirajte po, recimo, cijeni. Izbor je zaista velik, stoga sve što vam se trenutno svidi ubacite u košaricu. Dostava za Hrvatsku je besplatna.

Muške košulje dugih rukava – razne vrste

Na tržištu postoje brojni modeli muških košulja dugih rukava koji se razlikuju prema materijalu izrade, boji odnosno uzorcima te, dakako, kroju. Tinejdžeri i mlađi muškarci rado odabiru slim fit kroj, budući da odlično pristaje na traperice uskih nogavica, dok se oni nešto stariji odlučuju za klasični kroj te ih uglavnom nose ispod sakoa ili jakne. Još jedna važna razlika je u ovratniku; muške košulje dijelimo na one sa stojećim ovratnikom te na one s podrezanim ovratnikom što je u narodu poznatije kao kragna. Neki modeli imaju i zatvoren džep.

Također pogledajte:

Uz što nositi muške košulje dugih rukava?

Najbolje muške košulje dugih rukava potražite na online trgovini Bolf.com.hr. Ovi elegantni i univerzalni odjevni predmeti za muškarce savršeno pristaju na odijelo i chino hlače. Preko ljeta ih možete nositi i s podvrnutim rukavima na kratke hlače. Ako više preferirate casual stil odijevanja, za vas su kao stvorene muške košulje od trapera. Nosite ih raskopčane na bijelu majicu i sive, plave ili crne traperice. Muške sportske košulje su često pripijene uz tijelo pa dobro izražavaju svaku figuru, no zbog šarenih boja i uzoraka zadržavaju casual karakter.

Muške košulje dugih rukava – široka paleta boja i uzoraka

U našoj ponudi možete vidjeti pregršt proizvoda podijeljenih u kategorije. Osobito ističemo popularnost jednobojnih muških košulja dugih rukava sa širokim manžetama u drugoj boji. Po potrebi ih možete zavrnuti do ispod lakta. Jake i izražene boje daju vam više slobode kada je riječ o usklađivanju s ostatkom odjevne kombinacije. Karirane košulje od flanela odlično pristaju na bež ili kaki hlače te modne tenisice ili cipele. Muške pamučne majice dugih rukava iznimno su elegantne u kombinaciji s trapericama i brendiranim tenisicama.

pixel