Muške jakne

Količina robe:724
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Pod kategorijom muške jakne na web trgovini Bolf.com.hr možete pronaći razne modele prikladne za sve prigode i sve vremenske uvjete. Birajte između laganih muških jakni za proljeće, zatim prijelaznih modela za jesen ili elegantnih kožnih jakni za posao i ostale posebne događaje. Raznolika ponuda proizvoda omogućit će svakom muškarcu bez obzira na godine i građu da pronađe savršenu jaknu u kojoj se neće samo ugodno osjećati nego će i izgledati atraktivno. Dostupni su i brojni modeli muških jakni velikih brojeva.

Muške jakne – što uzeti u obzir prilikom odabira određenog modela?

Prilikom kupovine muške jakne trebate uzeti u obzir namjenu, zatim materijal izrade, veličinu i dodatne karakteristike. Boja također igra ulogu u cjelokupnom stajlingu. Umjesto da se vozite od jedne do druge trgovine, posjetite online trgovinu Bolf.com.hr gdje vas očekuje pregršt popularnih i novih modela raznih krojeva i dizajna. Samo odaberite artikl i ubacite ga u praznu košaricu. Ako vaša narudžba prelazi cijenu od 500 HRK, dostava za Hrvatsku je besplatna.

Također pogledajte:

Muške jakne – vrste

Na jednom mjestu možete pretražiti bogatu i raznovrsnu ponudu muških jakni za jesen, zatim muških zimskih jakni te prijelaznih modela za nešto toplije vrijeme. U zadnje su vrijeme osobito popularne parka jakne odnosno muške jakne s kapuljačom prvenstveno namijenjene za zimu. Riječ je o iznimno elegantnim modelima koje nose muškarci svih dobnih skupina. Najčešće dolaze u zemljanim tonovima. Karakteristične su po toploj podstavi i krznom obloženoj kapuljači. Tu su i klasične prošivene sportske jakne te muške jakne za kišu koje savršeno upotpunjuju svaki sportski, ali i casual outfit.

Uz što se nose muške jakne?

Ovisno o konkretnom modelu muške jakne možete nositi uz svu odjeću. Klasične prošivene muške jakne dobro pristaju i na traperice te običnu majicu, a možete je nositi i na elegantnu košulju te modne tenisice ili cipele. Bomber jakna savršeno naglašava vaš casual stil odijevanja, dok su prijelazne jakne idealne za svakodnevno nošenje uz tenisice, trenirku i duksericu.

Koje su moderne muške jakne?

Među popularnim i modernim muškim jaknama visoko mjesto zauzimaju ranije spomenute parka jakne. Muškarci ih osobito vole zbog jedinstvenog kroja, vrhunske udobnosti i karakterističnih džepova. U našem asortimanu pronaći ćete i svevremenske muške bomber jakne inspirirane vojnim stilom kao i svevremenske kožne jakne te softshell modele. Ako tražite mušku proljetnu jaknu za aktivnosti na otvorenom, onda su modeli izrađeni od kombinacije flisa i poliestera idealni u takvim situacijama.

pixel