Muške vjetrovke jakne

Količina robe:23
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Puše vjetar i hladno je, a vi morate izaći iz toplog doma. Koliko god neugodno vrijeme bilo, jedno je sigurno - treba vam jakna. A, ako trebate odabrati onu idealnu, onda je vjetrovka vaš najbolji izbor. Vjetrovke su nevjerojatno praktične i izgledaju toliko dobro da vam čak neće ni biti žao što vrijeme nije idealno. 

Muške vjetrovke - koje sve vrste možete pronaći u našoj ponudi?

Muške vjetrovke su nešto uže i lakše jakne, izrađene od posebnih umjetnih materijala koji vas štite od vjetra. Taj tanki materijal će podnijeti svaki izazov koji mu vjetroviti dan nametne, a štitit će vas i od lagane kiše. One su neizostavni dio muških ormara i rado ćete ih nositi, bez obzira planirali li ići na trening, šetnju gradom ili izlet u prirodu.  

Također pogledajte:

Postoji nekoliko vrsta muških vjetrovki. Ovisno koji stil vam se više sviđa, možete izabrati klasičnu sportsku vjetrovku ili pak navući anorak s kapuljačom nešto tanjeg materijala, a kojeg ćete moći s lakoćom spakirati i nositi sa sobom tijekom onih dana kad ne znate koje vas vremenske prilike očekuju. Muška sportska jakna s kapuljačom koja se kopča na patentni zatvarač idealna je i za one dane kad vam možda ni neće trebati zaštita od vjetra, ali vam je s obzirom na to da je prijelazno vrijeme ipak treba dodatni sloj. Takve jakne sjajno izgledaju nošene na muške trenirke, pa vrijedi imati i ovu opciju u ormaru.

Najmodernije muške vjetrovke - izolirane jakne otporne na vjetar

Kod vjetrovki je najvažniji kvalitetan materijal. On je umjetan, obično sintetički, a izrađen je tako da odbija neugodan vjetar, a štitit će vas i tijekom onih dana kad pada lagana kiša. Takve jakne se kopčaju s patentnim zatvaračem ili navlače preko glave, a dodatnu zaštitu će vam pružiti i stojeći ovratnik i rukavi završeni elastičnim rubom. 

Ovratnik i krajevi rukava su bitni jer priječe ulazak vjetra ispod jakne i čuvaju toplinu vašeg tijela. Iako takve jakne znaju biti izrađene od laganog materijala i namijenjene su nošenju tijekom prijelaznih razdoblja, možete produžiti sezonu nošenja tako što ćete ispod nje odjenuti mušku vestu. Toliko svestranih lica muške vjetrovke čini ju i idealnim darom za rođendan jer nema muškarca koji joj se neće razveseliti i kojem neće biti toliko često potrebna. 

Kako odabrati savršenu mušku vjetrovku u Bolf trgovini?

Savršenu mušku vjetrovku ćete pronaći u Bolf trgovini tako što ćete uz pomoć filtera odrediti boju koja vam se najviše sviđa i filtrirati artikle prema željenoj veličini. U širokom izboru pronaći ćete vjetrovke osnovnih, klasičnih boja poput crne, sive, bijele i tamnoplave, ali i one u primjerice upečatljivoj neon-žutoj. Kvaliteta izrade jakni u ponudi je odlična, baš kao i omjer cijene i kvalitete, a veselit će vas i informacija kako ih možete naći i povoljnije, tijekom prodajne akcije kad im je cijena snižena.

pixel