Muški prsluci

Količina robe:96
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muški prsluci otvaraju vam mnogobrojne mogućnosti kada je u pitanju osmišljavanje modernih odjevnih kombinacija. Idealni su za promjenjivo vrijeme. Posjetite Bolf.com.hr, prijavite se na stranicu i na jednom mjestu pretražite brojne proizvode i razne modele muških prsluka. Osobito treba spomenuti muške zimske prsluke te muške prsluke s kapuljačom koje najviše vole zaljubljenici u sportski stil odijevanja.

Muški prsluci – koje su njihove karakteristike?

Muške prsluke u online trgovini Bolf.com.hr karakterizira vrhunska kvaliteta izrade te izdržljivi materijali. Glavna funkcija prsluka je da vas zaštiti od vjetra i hladnoće. Muški prošiveni prsluk s gustim punjenjem savršen je u ovakvoj situaciji. Možete ga nositi i ispod jakne za još bolju toplinsku udobnost. Dobro će vam doći i tijekom čišćenja snijega s prilaza ili šetnje ljubimca.

Muški prsluci – vrste

Bez obzira na to što vam se možda čini da su svi muški prsluci gotovo identični, na tržištu ipak postoji više modela. Muški prošiveni prsluk je daleko najpopularniji. Obično je ispunjen kvalitetnim punjenjem te je zbog toga prikladan za jesensko, ali i zimsko razdoblje. Muškarcima koji obožavaju sportski stil preporučujemo muški prsluk s džepovima, a osim prošivenih modela, tu su i prsluci sa stojećim ovratnikom. Prsluci s kapuljačom odličan su dodatak sportskom stajlingom, a iz Bolf ponude odaberite i traper prsluke koji su bili najpopularniji 90-ih godina. Povoljnih su cijena te dolaze u svim veličinama i bojama.

Također pogledajte:

Muški prsluci – popularne boje

Muškarci koji preferiraju jednostavan minimalistički stil odijevanja odlučit će se za jednobojne crne ili tamnoplave prsluke za razliku od onih koji će svoj stajling radije upotpuniti žutim, crvenim ili narančastim prslukom. Osobito su popularni i maskirni prsluci koji dobro pristaju na obične bijele majice dugih rukava.

Obogatite svoj stajling novim i modernim prslukom. Posjetite nas na Bolf.com.hr gdje svakog dana možete pronaći razne modele. Sortirajte rezultate pretraživanja, u košaricu ubacite ono što vam se sviđa te dovršite narudžbu za dostavu u Hrvatskoj. Sve dodatne informacije o odjeći pročitajte u opisu pojedinog proizvoda.

Uz što se nose muški prsluci?

S obzirom na to da muški prsluci obično ističu sportski stil, nemojte ih kombinirati s košuljama ili polo majicama. U ovom slučaju najbolje će vam pristajati muške sportske majice s kapuljačom ili klasične majice dugih rukava. Muške sportske prsluke nosite na donji dio trenirke i sportske tenisice. Međutim, odlično će upotpuniti vaš casual stajling s trapericama i običnom majicom.

pixel