Muški kaputi

Količina robe:59
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Ako želite naglasiti svoj elegantni stil, odaberite muški kaput dostupan na Bolf online trgovini. Ondje vas očekuje široka paleta muških zimskih kaputa prikladnih za sve događaje i životne situacije. Provjerite bogatu ponudu proizvoda podijeljenih u kategorije, sortirajte ih prema cijeni, ubacite željene modele u praznu košaricu i sami se uvjerite u najbolju kvalitetu.

Po čemu su karakteristični muški kaputi?

Muški zimski kaputi karakteristični su po samom dizajnu, načinu kopčanja te toploj podstavi od vune. Podstavljeni vuneni kaputi tako vam pružaju odličnu zaštitu od hladnoće i vjetra. Neki modeli imaju odvojivi ovratnik s patentnim zatvaračem koji vas dodatno štiti od niskih temperatura. Nepodstavljeni muški kratki kaputi odlično funkcioniraju u prijelaznom razdoblju.

Muški kaputi – koje vrste postoje?

Na tržištu postoji više modela muških kaputa koji se razlikuju po dužini, materijalu izrade, zatim po materijalu od kojeg je izrađena podstava te činjenici imaju li uopće podstavu ili ne. Ako se pitate gdje kupiti kvalitetan kaput, Bolf ima odgovor na sve. U ponudi su duži i kraći kaputi, s ili bez podstave. Neki modeli imaju jedan red dugmeta, dok su drugi dvoredni. Postoje muški kaputi s odvojivim stojećim ovratnikom kao i muški kaputi s kapuljačom i džepovima u razni prsa. Pristaju na svaki casual i poluelegantni stil odijevanja.

Također pogledajte:

Uz što se nose moderni muški kaputi?

Moderne muške kapute možete nositi na svečane ili poluformalne odjevne kombinacije. Posebno naglašavamo da tzv. duffle kaput jednako dobro pristaje i na elegantne muške hlače, ali i na casual traperice urbanog stila. Ako još uvijek ne znate gdje kupiti kaput, ne propustite pretražiti veliki izbor na Bolf online. Svi novi modeli dostupni su u raznim veličinama i bojama. Dostava za Hrvatsku je besplatna. Više informacija potražite na Bolf.com.hr.

Za koga su prikladni muški kaputi?

Muški kaputi prikladni su za sve pripadnike jačeg spola bez obzira na godine. Nešto uži strukirani modni modeli odlično će pristajati mlađim generacijama te su neizostavni dio svakodnevnog casual stajlinga, budući da ih možete odjenuti i na modne tenisice, a ne samo na cipele ili gležnjače. Muški kaputi s kapuljačom dio su sportskog stajlinga, stoga su česti odabir svih onih koji teže istom stilu odijevanja. Kaputi s dva reda dugmeta i s remenom odišu većom dozom elegancije. Odlično pristaju na košulje s kravatom i hlače, tako da za njima najčešće posežu poslovni ljudi. Dakle, nije u potpunosti točno da su kaputi rezervirani isključivo za formalne i svečane prigode, nego ih možete nositi u gotovo svakoj situaciji.

pixel