O nama

Što nas ističe?

Prodaja muške i ženske odjeće je naš prioritet. Također imamo široku ponudu jedinstvenih dodataka koji će obogatiti svaki stil. Proizvodi našeg brenda mogu se pronaći na nekoliko prodajnih platformi u Europi: Allegro, Ebay i Amazon.

Zašto Bolf?

Već imamo mnogo nagrada na svom računu. Mi smo otkriće 2012. godine u kategoriji muške mode u Poljskoj. Dvije godine kasnije postali smo pobjednici plebiscita Ceneo Trusted Opinions u kategoriji mode i modnih dodataka. U 2018. godini dobili smo nagradu E-Gazele Biznisa. Godine 2021. opineo.pl nas je nazvao kao drugu najzanimljiviju i najbrže rastuću internetsku trgovinu u Poljskoj! Bez vas to ne bi bilo moguće, bez tisuća zadovoljnih kupaca!

I sve to zahvaljujući strasti!

Moda je naša strast, za vas stalno pratimo najnovije svjetske trendove. Našim klijentima nudimo odjeću jedinstvenog karaktera i zanimljivog stila, od casual i smart casual mode, preko streetwear i sportskih stilova, do klasične elegancije. Svakodnevno dokazujemo da ažurnost ide ruku pod ruku s pristupačnim cijenama. Tijekom ovih 12 godina maksimalno smo usavršili naše usluge zahvaljujući kojima vam mirne savjesti možemo ponuditi najbolje proizvode po najpovoljnijim cijenama!

pixel