O nama

Bolf.hr godinama opskrbljuje mušku odjeću u skladu sa standardima u industriji e-trgovine. Naša trgovina je pokrenuta 2010. godine, ali nekoliko godina iskustva u e-trgovini i prodaji putem pošiljke daju nam uvjerenje da ćemo ispuniti vaša očekivanja. Cilj nam je pratiti najnovije svjetske modne trendove i pružanje kupcima odjeće jedinstvenog karaktera i zanimljivog stila, a istodobno po pristupačnim cijenama. Rezultatom rada i uspjeha je stvorenje vlastite marke muške odjeće BOLF, koja dobila je veliko priznanje i zanimanje. Brend i internetska trgovina Bolf.hr je nagrađena od strane klijenta i postala je Otkriće godine 2012. u kategoriji Muška moda.

Ovo je jedan od najboljih certifikata koje je nagradio žiri iz dnevnika Rzeczpospolita, specijaliste iz branše e-trgovine, medije i tržišnih stručnjaka. Brinemo se da pružene usluge budu na najvećem nivou, također važan je personaliziran kontakt i neprestano se mijenjamo za svoje klijente. Naš tim se sastoji od iskusnih konzultnta i radnika, koji brinu o pravovremenom izvršavanju narudžbe skoro 24 sata dnevno, profesjonalan kontrakt, učinkovito provođene reklamcije i razmjene, marketing, također i imidž i grafički dizajn trgovine.

Moda je naša strast.

O tome svjedoči stalno rasujuća skupina vjernih kupaca (lojalnih) i drugih ugovornih strana. Trenutno je naša trgovina na 2 mjestu prodaje u sektoru muške mode na poljskom Internetu. Znamo, kako je važna vjerodostojnost marke, zato posebno brinemo se da biste bili zadovoljni iz kupovine.

Hvala Vam na povjerenju koje ste nam ukazali.

Tim Bolf.com.hr

pixel