Muški sakoi

Količina robe:32
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muški sakoi se ubrajaju u svečane odjevne komade muške garderobe koji u kombinaciji s košuljom i hlačama čine elegantan stajling za svečane ili poslovne prigode. No, ako ih se pravilno uskladi, možete ih nositi i na traperice te chino hlače.

Muški sakoi – svaki muškarac ih treba imati u svom ormaru

Moderni muški sakoi nisu rezervirani samo za odijelo i hlače. Modeli s dva reda dugmadi odlično izgledaju u kombinaciji kako s hlačama uskog kroja tako i s trapericama te običnom majicom. U Bolf ponudi se nalaze i muški karirani sakoi sa širokim manžetama. Po potrebi možete podvrnuti rukave do lakta.

Muški sakoi – vrste

Postoji nekoliko vrsta muških sakoa koji se ugrubo dijele na one sportske te na elegantne. Muški sportski sako odličan je odabir za casual odjevne kombinacije i modne tenisice. Pojedini modeli imaju i kapuljaču. S druge strane, elegantni crni muški sako neizostavni element svakog svečanog ili poslovnog outfita. Osim toga, sakoi se razlikuju i prema materijalu izrade, kroju, načinu kopčanja i, dakako, dizajnu.

Također pogledajte:

Ako se pitate gdje kupiti muški sako, Bolf.com.hr ima odgovor. Sve ranije spomenute modele muških sakoa po prihvatljivim cijenama i u svim veličinama i bojama potražite na navedenoj online trgovini. Ondje vas očekuju brojne kategorije proizvoda. Sortirajte dobivene rezultate i olakšajte si izbor. Dostava za Hrvatsku je besplatna.

Uz što nositi muške sakoe?

Muški slim sakoi dobar su odabir za muškarce koji žele naglasiti svoju atletsku građu. Osim toga, relativno su univerzalni što znači da dobro pristaju na većinu odjevnih kombinacija. Slobodno ih uskladite s hlačama sličnih tonova te nešto tamnijim cipelama.

Muški casual sako s kapuljačom dobro se slaže s običnom bijelom majicom kratkih rukava i trapericama. Takvi se modeli kopčaju ne samo pomoću dugmeta nego i patentnog zatvarača. Imaju dodatne vezice kojima možete podesiti kapuljaču podstavljenu kvalitetnom tkaninom.

Muški sakoi – široka paleta boja

Klasični crni, tamnoplavi ili sivi elegantni muški sakoi najčešći su odabir muškaraca. Međutim, u posljednje su vrijeme u modi muški sakoi intenzivnih boja poput crvene, ružičaste ili svijetloplave. Ružičasti sako bit će pravi trend ove godine. Osobito treba spomenuti i karirane sakoe koji daju određenu dozu ozbiljnosti, stoga su idealni za poslovni stajlinga.

Online trgovina Bolf nudi vam veliki izbor muške odjeće pa tako i sakoa za sve životne prigode. Mnoštvo stilova, krojeva, modela i veličina omogućuje vam da pronađete onaj koji će savršeno odgovarati vašim željama i potrebama. Upotpunite i pokažite svoj stil novim i modernim sakoom.

pixel