Muške kratke hlače

Količina robe:232
Veličine
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške kratke hlače nisu namijenjene samo za nošenje na godišnjem odmoru. Zahvaljujući brojnim modelima i dizajnima kratke hlače za muškarce neizostavni su element svakog ljetnog stajlinga. Nije riječ samo o praktičnom odjevnom predmetu; naime, mogu biti iznimno elegantne kada ih se kombinira s modnim tenisicama i košuljom. Razne modele muških kratkih hlača potražite na Bolf.com.hr. Ondje vas očekuje pregršt kategorija proizvoda, a isti su dostupni u svim veličinama i bojama. Dobivene rezultate sortirajte prema cijeni, a u košaricu ubacite sve ono što vam se svidjelo. Dostava je za Hrvatsku besplatna, a moguće je zatražiti i povrat robe u roku od 30 dana.

Muške kratke hlače – vrste

Na tržištu je dostupno jako puno modela kratkih hlača za muškarce od kojih izdvajamo sportske muške kratke hlače kao stvorene za teretanu i aktivnosti na otvorenom. Izrađene su od kombinacije pamuka i elastina čime se osigurava maksimalna udobnost i prozračnost. Vezica u struku omogućuje dodatno podešavanje hlačica tako da vam pristaju u potpunosti. Tu su i muške kratke cargo hlače odnosno muške kratke hlače s džepovima koje cijene svi oni koji preferiraju kako casual tako i elegantni stil odijevanja. Možete ih nositi na običnu jednobojnu majicu te sportske ili modne tenisice. Ne treba izostaviti niti kratke baggy sportske hlače s elastičnom trakom na području koljena.

Također pogledajte:

Uz što se nose muške kratke hlače?

Muške kratke traper hlače idu na gotovo svaku odjevnu kombinaciju. Savršeno pristaju na običnu majicu i sportske natikače. Ako želite upotpuniti svoj elegantni stajling, muške jeans kratke hlače odjenite na novu jednobojnu košulju i obucite popularne loaferice ili modne tenisice. Izlizane muške kratke traper hlače ili modeli sa zanimljivim printevima osnova su urbanog stila, a odličan su odabir i tijekom casual druženja s prijateljima.

Ljeti ih možete kombinirati s polo majicama ili casual košuljama pastelnih tonova. Za potpuni dojam podvrnite rukave i „wow“ efekt je osiguran!

Muške kratke hlače – popularne boje i uzorci

Na tržištu najviše prevladavaju muške kratke hlače tamnih boja i zemljanih tonova. Za njih se najčešće odlučuju nešto stariji muškarci, dok oni mlađi radije biraju plave, crvene, zelene pa čak i žute kratke hlače. Osim jednobojnih postoje i hlačice s raznim uzrocima i printevima. Osobito su popularni „izlizani“ modeli s „mrljama“, ali i oni sa zanimljivim printom. Sve navedeno, a i puno više možete pronaći na Bolf online trgovini. Posjetite nas na Bolf.com.hr (Croatia) i uživajte u širokoj paleti odjeće za muškarce. Za dodatne informacije dostupni smo putem kontakt obrasca. Obogatite svoju garderobu novim kratkim hlačama i na vrijeme se pripremite za ljeto.

pixel