Muške polo majice

Količina robe:63
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške polo majice kombinacija su elegantnog i sportskog stajlinga. Ovisno, dakako, o ostatku vaše odjevne kombinacije. Budući da je glavna karakteristika polo majica ovratnik, idealne su za osmišljavanje poluformalnih i poslovnih stajlinga. Muške polo majice dolaze u svim veličinama i bojama, a veliku ponudu možete pronaći na online trgovini Bolf. Pretraži sve kategorije proizvoda na stranici koje se svakog dana upotpunjuju, sortiraj dobivene rezultate po cijeni ili redoslijedu stavljanja na web shop i u košaricu dodaj sve što ti se svidi. Odluči se za kupnju jednostavnim potvrđivanjem narudžbe. Dostava za Hrvatsku je besplatna, a moguće je napraviti i povrat robe.

Muške polo majice – vrste

Ako ti je želja pronaći najbolje polo majice, na pravom si mjestu. Bolf.com.hr nudi široku paletu modela za sve prigode i situacije. Muške majice s kragnom izrađene su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost tijekom višesatnog nošenja. Postoji više vrsta ovakvih majica, premda im je svima zajednički ovratnik na kopčanje. Neki modeli imaju zatvoren džep na prsima, dok drugi imaju ukrasni patentni zatvarač. Zatim, tu su i muške polo majice kratkih rukava, a za nešto hladnije vrijeme odlučite se za model s dugim rukavima.

Uz što se nose muške polo majice?

Tijekom toplih i sunčanih ljetnih mjeseci polo majice možete nositi na traperice ili kratke hlače. Stvorite savršen ljetni outfit i uskladite ih s laganim espadrilama ili mokasinama. Idealna kombinacija za šetnju plažom. Ako se spremate za poslovni sastanak, bez ustručavanja odaberite crnu polo majicu koju možete odjenuti i na traperice i na chino hlače. Upotpunite svoj sportski stajling novom bijelom muškom polo majicom, sportskom trenirkom i tenisicama.

Muške polo majice – moderne boje i uzorci

Svaki bi muškarac trebao imati barem jednu crnu polo majicu, budući da se slaže uz sve boje i odjevne kombinacije. Jednako dobro pristaje ne samo sportskom nego i formalnom outfitu. Česti odabir muškaraca su i crvene polo majice te majice zemljanih tonova. Osobito su popularne polo majice na pruge ili s maskirnim uzorkom. Ako se odlučite za model s točkicama, uskladite ga s trapericama ravnog kroja. Što još čekate? Potražite omiljene proizvode na Bolf.com.hr, pregledajte košaricu i potvrdite narudžbu.

Na što treba obratiti pažnju prilikom odabira muških polo majica?

Prilikom odabira muških polo majica obratite pažnju na kroj, boju, veličinu i eventualne ukrasne dodatke kako biste ih mogli uskladiti s vašim stajlingom. Modeli s ušivenim printom ili ukrasnim patentnim zatvaračem prikladniji su za sportski ili casual stajling, dok su klasične jednobojne polo majice idealan odabir za posao ili neka druga formalna događanja.

pixel