Muške dukserice

Količina robe:441
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške dukserice poznatih modnih marki ubrajaju se u popularnije muške odjevne predmete za svaki dan. Bez obzira na to što se moda iz godine u godinu konstantno razvija i mijenja te se prije nekih desetak godina muška dukserica povezivala s hip-hopom i rapom, danas su ovi novi modeli majica omiljeni među svim generacijama muškaraca.

Muške dukserice – vrste

Na Bolf.com.hr možete pronaći bogatu i raznovrsnu ponudu svih vrsta muških dukserica. Sortirajte ih prema filterima: veličini, brendovima, boji i sl. Dukserice se razlikuju po načinu kopčanja odnosno oblačenja, po vrsti materijala, broju vanjskih i/ili unutarnjih džepova, zatim po dodatnim ukrasima, po cijeni i tako dalje. Osobito su popularne muške dukserice bez kapuljače na navlačenje preko glave te su kao takve idealne za sportske aktivnosti visokog intenziteta. Tommy muška dukserica s kapuljačom najbolje pristaje sportskim odjevnim kombinacijama, međutim sve je češći odabir i za casual stajling.

Također pogledajte:

Muške dukserice – uz što ih nositi?

Gap dukserica bez kapuljače osnova je za kreiranje svakodnevnog casual ili urbanog stajlinga. Možete je nositi u kombinaciji s donjim dijelom trenirke, a ako ipak više težite ležernom stilu, onda će vam najbolje pristajati uz traperice i modne tenisice. Potražite muške dukserice online u svim bojama i veličinama; ako preferirate minimalizam, potražite jednobojnu plavu, bijelu, sivu ili crnu duksericu, a ako se želite istaknuti u gomili, onda su za vas zeleni modeli ili dukserice s originalnim printom.

Muške dukserice na kopčanje ili bez?

Muške dukserice s kapuljačom odlično se uklapaju ne samo u sportski stajling nego i onaj casual, a osobito su ih zavoljeli i ljubitelji urbanog stila. Pronalazimo ih i u ormarima onih koji više preferiraju elegantni stil odijevanja. Sve navedeno ide u prilog tome da su majice dukserice iznimno udobne, a ono što je još važnije, otvaraju nam vrata brojnim mogućnostima stiliziranja i kombiniranja s ostalim odjevnim predmetima.

Na web trgovini Bolf.com.hr pronaći ćete razne kategorije muških dukserica; na navlačenje te modele na kopčanje pomoću patentnog zatvarača. Tijekom hladnijih jesenskih i zimskih dana savjetujemo vam da odaberete model na navlačenje, dok su dukserice na kopčanje odličan odabir tijekom promjenjivog vremena.

Muške dukserice dobre kvalitete

Nekada su ovu vrstu muške odjeće nosili samo mladi, no danas su omiljeni odjevni predmet muškaraca svih dobnih skupina. Ono što je dukserica s kapuljačom za sportski stajling, to je muška dukserica s kragnom za casual stajling budući da je odlična zamjena za klasični muški džemper. Na nju nabacite kožnu jaknu i spremni ste za izlazak.

Na web trgovini Bolf.com.hr iskoristite brojne popuste i besplatnu dostavu za Hrvatsku, ubacite odabrani model u košaricu i uživajte u novoj majici. Za dodatne informacije obratite nam se putem kontakt obrasca.

pixel