Ženske hlače

Količina robe:312
Veličine
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Spodnie
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda
Vrsta proizvoda

Ženske hlače do gležnja, traperice, chino hlače, tajice, ženske svečane hlače...sve to, a i puno više možete naći u Bolf kolekciji. Modeli se razlikuju po materijalu izrade, po kroju, dizajnu te ukrasnim detaljima. U našoj ponudi dostupna je odjeća uskog kroja koja pristaje uz tijelo, ali i modeli opuštenijeg kroja koji osiguravaju nešto veću udobnost tijekom nošenja. Zahvaljujući raznovrsnim proizvodima koje možete pronaći u našoj online trgovini, zasigurno ćete obogatiti svoju garderobu bez obzira na stil koji preferirate.

Vrste ženskih hlača

Najšira skupina proizvoda iz kategorije ženskih hlača su moderne ženske tajice, trenirke i chino hlače. Dok su tajice i trenirke idealne za bavljenje sportom u teretani i na otvorenom, chino hlače prikladne su za posao, ali i razne svečane prigode. Na Bolf online možete pronaći i ženske traperice te ženske radne hlače. Za toplije vrijeme ne propustite pretražiti kolekciju ženskih kratkih hlača na akciji koje ćete uspješno uskladiti s vašim stajlingom. Dolaze u svim bojama i veličinama, tako da ćete sigurno pronaći one koje vam savršeno pristaju. Osobito su popularne klasične plave traperice koje možete odjenuti i na bluze i na casual majice. Upotpunite svoj stajling omiljenim modnim dodatcima i istakni svoj karakter.

Također pogledajte:

Za bavljenje sportom tijekom hladnih zimskih mjeseci savjetujemo vam da razmislite o ženskim skijaškim hlačama otpornima na vjetar, kišu, snijeg i ostale vremenske nepogode. Izrađene su od vodonepropusnih materijala te su iznimno udobne i, ono najvažnije, ne ograničavaju vaše pokrete. Potraži brendirane skijaške ženske hlače i na vrijeme se spremi za zimu.

Elegantne ženske hlače

Elegantne ženske hlače idealan su odabir tijekom godine, bez obzira na godišnje doba. U ovu kategoriju proizvoda ubrajamo i hlače izrađene od imitacije kože koje možete nositi u posebnim prigodama. Bitno je napomenuti da odlično pristaju i na visoke čizme, ali i na štikle te gležnjače. Za potpuni outfit na odabranu bluzu nabacite elegantni blejzer, kaput ili kožnu jaknu i izgledat ćete kao s naslovne stranice časopisa.

Ženske elegantne hlače zanimljiva su opcija i u kombinaciji s košuljama i balerinkama. Pojedini modeli ženskih cargo hlača imaju nabore na nogavicama ili u području struka. Neki čak imaju i ukrasna dugmeta te remen, što posebno naglašava vaš elegantni outfit. Ako se odlučite za chino hlače do gležnja, razmislite o cipelama s visokom potpeticom.

Kako naručiti ženske hlače u online trgovini Bolf?

Za početak je potrebno registrirati se na našoj web trgovini. Dakle, unesite osobne podatke i adresu dostave. Zatim se prijavite na svoj račun i slobodno detaljno pretražujte sve što vas zanima. Ako vam se sviđa naša ponuda, omiljene artikle ubacite u košaricu, no prije toga ne zaboravite odabrati vašu veličinu. Slijedite upute plaćanja, a nakon toga vaša je narudžba spremna za dostavu. Nakon što je uplata vidljiva na našem računu, narudžba se šalje na vašu adresu. Dostava je besplatna za narudžbu veću od 500 HRK. Očekivano vrijeme dostave je 7 dana, a tijekom tog vremena pošiljku možete pratiti preko broja paketa.

pixel