Muške košulje

Količina robe:479
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Bez obzira na to što na poslu nemate određeni „dress code“ i ne morate nositi muške košulje, svaki bi muškarac u svom ormaru trebao imati barem nekoliko modela za posebne prigode kao što su proslave rođendana, romantične večere i tako dalje. Muške košulje dugih rukava čine muškarca elegantnim i modernim, stoga ako želite naglasiti svoj osebujni stil, sigurno će vas zanimati najnoviji asortiman proizvoda Bolf online trgovine. Odjeću pretražujte prema kategorijama. Košulje, primjerice, filtrirajte po veličini, cijeni ili boji te ih sortirajte od najstarijih/najnovijih ili najskupljih/najjeftinijih. Odaberite sve što vam se sviđa i ubacite u praznu košaricu. Dostava je besplatna za Hrvatsku.

Muške košulje – što odabrati za svaki dan?

Uzimajući u obzir razne modele muških košulja zasigurno ćete se složiti s nama u tome da su karirane muške košulje idealne za svakodnevno nošenje. Najčešće su izrađene od flanela, no mogu biti i od kombinacije pamuka i poliestera ili nekog drugog mekanog i udobnog materijala. Dolaze u raznim kombinacijama boja kao što su tamnoplava i svijetloplava, zatim bordo i tamnoplava, crvena i crna i tako dalje.

Također pogledajte:

Muške košulje – vrste

Najšira skupina muških odjevnih predmeta zasigurno su muške košulje. Elegantne košulje savršen su odabir za svečane prigode poput vjenčanja, krstitki i proslava godišnjica. Obično su jednobojne, a njihova najvažnija karakteristika su dugački rukavi sa širokim manžetama. Manžete se najčešće pričvršćuju pomoću dugmeta, a rukave je moguće podvrnuti do lakta. Za razliku od ovakvih košulja, postoje i muške košulje kratkih rukava. Riječ je o manje formalnim modelima te su česti odabir muškaraca tijekom toplih proljetnih i vrućih ljetnih dana.

Uz što se nose muške košulje?

Muške košulje nisu rezervirane isključivo za svečani ili poslovni stajling odnosno odijela i sakoe. Ako želite osvježiti svoj elegantni outfit, učinite to pomoću sive, bijele ili plave košulje kratkih ili dugih rukava koja će vam odlično pristajati na bež, crne ili sive hlače te cipele u nešto tamnijoj nijansi. Muške košulje slim fit prvenstveno najviše zanimaju mlađu populaciju, a odlično pristaju na lagane lanene hlače i platnene tenisice.

Ako želite kupiti muške košulje u trendu, posjetite Bolf.com.hr gdje ćete pronaći nove modele raznih krojeva i boja. Pretplatite se na naš newsletter za više informacija, a za pomoć ispunite kontakt obrazac.

Koji su popularni uzorci muških košulja?

Osim ranije spomenutih kariranih košulja, osobito su popularne košulje s cvjetnim uzrocima koje na muškarcima najčešće možemo vidjeti preko ljeta. Radi se o neizostavnom odjevnom predmetu za one koji se žele istaknuti u gomili. Tu su i košulje s prugicama i točkicama koje odlično pristaju na jednobojne odjevne kombinacije.

pixel