Muške polo majice kratkih rukava

Količina robe:63
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške polo majice su nevjerojatno popularne i praktične jer su ugodne, udobne i zahvaljujući kragni idealne za poslovno okruženje ali i za slobodno vrijeme. 

Muške polo majice kratkih rukava - popularni dizajni i boje

Najčešće se nose polo majice u bijeloj, crnoj, sivoj i tamnoplavoj boji, no ništa manje atraktivne nisu ni one koje su nešto življih boja poput tirkiznih ili narančastih. Ako volite unijeti malo zanimljivosti vašoj odjevni kombinaciji možete čak birati one koje imaju ovratnik u jednoj, a ostatak polo majice u drugoj boji. 

Ne morate se čak ni zadržati na monokromatskim stilovima, muške polo majice  koje imaju zanimljiv dezen mogu biti itekako trendi. Sitni ponavljajući uzorak je jako zanimljiv i unosi malo živosti u odjevnu kombinaciju. Polo majice se najčešće izrađuju od piquea, tkanje zbog kojeg materijal ima teksturiranu površinu. Takva tkanina je malo deblja, no izrazito prozračna, ugodna i idealna za tople ljetne dane. Na rubovima rukava je manžeta koja uz ovratnik daje malo formalniji i profesionalniji izgled 

S čime nositi muške polo majice kratkih rukava i kako ih stilizirati?

Muške polo majice se nose na traperice, na chino hlače, ali i na donji dio odijela, no najlakše ih je uskladiti s trapericama i basic hlačama. Hoćete li je nositi otkopčanih dugmadi ili zakopčanih ovisi o vama i vašoj građi, no ako ne volite uske ovratnike ovaj stil je idealan za ležerne muškarce koji vole nositi gornje dijelove s otkopčanim gumbima. Tamno plava, crna i bijela polo majica super izgleda u kombinaciji s trapericama, a ako volite nositi svjetlije boje onda ovom nizu svakako dodajte blijedo rozu.

Kako naručiti muške polo majice kratkih rukava u našoj trgovini?

Muške polo majice kratkih rukava ćete s lakoćom kupiti u Bolf Internetskoj trgovini. U širokom izboru različitih modela, boja i dezena pronaći ćete onu koju ćete rado nositi i koja će pristajati većini vaše garderobe. Kako je upravo ovaj stil idealan za toplije dane, pogotovo one koje provodite u uredu, izaberite ih nekoliko kako biste ih mogli češće mijenjati. One se manje gužvaju od klasičnih košulja pa ćete vrlo brzo uočiti koliko su praktične i ugodne za nošenje. Na Bolfu je kupovina sigurna i jednostavna, a dostava brza.

pixel