Muške majice dugih rukava

Količina robe:35
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške majice dugih rukava na tržište dolaze u raznim modelima, dizajnima, bojama i uzrocima. Razlikuju se i po kroju, ali i materijalu izrade. Modeli izrađeni od kombinacije pamuka i kvalitetnih sintetičkih materijala prikladni su za sportske aktivnosti, budući da ne zadržavaju vlagu te sprječavaju znojenje, dok su pamučne majice idealne za svakodnevno nošenje.

Muške majice dugih rukava – vrste

Na Bolf.com.hr potražite razne vrste muških majica dugih rukava. Najpopularnije su klasične jednobojne majice s okruglim ovratnikom. Tu su i modeli s v izrezom s i bez dugmeta koji su prikladnije za elegantne odjevne kombinacije. Odličan su odabir za večernji izlazak. Dolazimo i do slim fit krojeva muških majica s dugim rukavima koji će naglasiti vašu atletsku građu. Bogatu ponudu potražite u online trgovini Bolf. Ondje vas očekuju top proizvodi u svim veličinama i bojama po prihvatljivim cijenama. Sortirajte trenutno dobivene rezultate pretraživanja, u praznu košaricu ubacite sve modele koji vam se sviđaju. Po završetku prikažite narudžbu i potvrdite je. Dostava je besplatna za Hrvatsku.

Također pogledajte:

Uz što se mogu nositi muške majice dugih rukava?

Muške majice dugih rukava otvaraju vam brojne mogućnosti za osmišljavanje raznih odjevnih kombinacija. Ako tražite udobnu i modernu majicu koju ćete svakodnevno nositi, odaberite model sa zanimljivim printom. Uskladite je s trapericama ili tamnim hlačama te modnim tenisicama. Ako težite eleganciji, za vas su kao stvorene jednobojne muške majice dugih rukava s kragnom; vrlo lako ih je uskladiti s cipelama i sakoom. Plavu ili crnu majicu možete kombinirati i s chino hlačama, ali i sa sportskom jaknom te trenirkom s patentnim zatvaračem.

Muške majice dugih rukava – popularne boje i uzorci

Kada je riječ o bojama, muške majice dugih rukava obično dijelimo na jednobojne i na one s uzorcima. Na tržištu su dostupne crne, plave, bijele ili majice zemljanih tonova. Ne trebamo zaboraviti niti na majice intenzivnih boja koje su kao stvorene za muškarce koji vole eksperimentirati s modom, dok su crne majice dugih rukava najčešći odabir za formalni outfit. Ako želite razbiti „monoton“ stajling, odlučite se za majicu na pruge.

U našoj kolekciji pronaći ćete modele sa zanimljivim natpisima te fotografijama brojnih svjetskih metropola za kojima obično posežu muškarci svih dobnih skupina. Ako se odlučujete za takvu majicu s printom, savjetujemo vam da ostatak stajlinga bude u nekim prigušenim tonovima ili zemljanim bojama kako bi vaša cjelokupna odjevna kombinacija bila dosljedna i potpuna. Za više informacija posjetite nas na Bolf.com.hr.

pixel