Muški džemperi

Količina robe:167
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muški džemperi su neizostavni odjevni komadi muške zimske garderobe. Iznimno su udobni, ne ograničavaju pokrete, a ono što je još važnije, pružaju vam maksimalnu toplinu tijekom najhladnijih dana. Na Bolf.com.hr potražite razne modele džempera muških u svim veličinama. Dostupni su i xxl modeli.

Muški džemperi – koji model odabrati?

S obzirom na široku paletu muških džempera ponekad može biti pravi izazov odabrati samo jedan. Džemper s okruglim ovratnikom je univerzalni model prikladan za muškarce svih dobnih skupina. Muški džemper sa zipom najbolje pristaje na jednobojnu majicu kratkih rukava, dok je onaj s visokim ovratnikom idealan za hladne zimske dane. Posjetite web trgovinu Bolf.com.hr i odaberite koji model za sebe. Bilo da tražite jednobojni ili model s uzorkom Bolf će ispuniti vaša očekivanja. Osim džempera dostupne su i mnoge druge kategorije proizvoda, tako da ćete se ovdje obući od glave do pete.

Također pogledajte:

Na što treba obratiti pažnju pri odabiru muškog džempera?

Prilikom odabira muškog džempera prvenstveno obratite pažnju na materijal izrade, a zatim i na boju, kombinaciju uzoraka i veličinu. U posljednje su vrijeme osobito popularni džemperi na prugice koji posebno naglašavaju vašu cjelokupnu odjevnu kombinaciju. Bogata i raznovrsna ponuda muških džempera na web trgovini Bolf.com.hr omogućit će vam da pronađete savršeni model za sebe i to po prihvatljivim cijenama. Pretražite dostupne modele, odaberite one koji vam se sviđaju i ubacite u praznu košaricu. Dostava je moguća u i Hrvatskoj te je besplatna za iznos veći od 500 HRK.

Muški džemperi – vrste

Na tržištu postoji nekoliko vrsta muških džempera koji se razlikuju prema materijalu izrade, zatim načinu kopčanja i obliku ovratnika. Najpopularniji su muški džemperi na kopčanje koji odlično pristaju na traperice ili chinos hlače. Iz istog razloga možete ih nositi na posao ili na zajedničko druženje s prijateljima. Preko njih nabacite podstavljeni sako ili jaknu. Muške džempere možete kombinirati i s košuljom; u tom slučaju se odlučite za džemper s V-izrezom. Za svakodnevno nošenje muškarci se najradije odlučuju za muške džempere s kapuljačom koji su odlična alternativa klasičnoj sportskoj majici.

Kako nositi muške džempere?

Muške džempere možete nositi gotovo sa svom odjećom. Elegantni crni model odlično pristaje na traperice, dok je debeli pleteni džemper neizostavni dio zimskog casual stajlinga. Muški džemperi na raskopčavanje s visokim ovratnikom dodatno će zaštititi vaš vrat od niskih temperatura i hladnog vjetra, a možete ih nositi na chinos traperice i muške gležnjače. Ako želite dodatno istaknuti svoj stajling, odlučite se za džemper jarkih boja.

pixel