Ženske dukserice s kapuljačom

Količina robe:115
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Dukserice su nevjerojatno prilagodljiv odjevni predmet, možete ga nositi kao aktivnu odjeću, ležernu odjeću za izlazak ili kao udobnu odjeću za svoje slobodno vrijeme Ne postoji toliko svestrana odjeća kao što je to dukserica s kapuljačom. Uistinu je možete nositi na gotovo većinu odjevnih predmeta i gotovo u svakoj prigodi, osim naravno ne i za svečane i otmjenije događaje. Osim za sportske aktivnosti ženske dukserice s kapuljačom možete nositi i kao ležerni odjevni predmet. Primjerice duksericu obucite na traperice ili samt hlače, na cipele ili elegantne cipele ravnog potplata. Za malo elegantniji stil, žensku majicu na kapuljaču odjenite s chino hlačama preko kojeg ćete obući baloner. Isto tako možete na svoju duksericu iskombinirati plisiranu suknju, preko koje ćete za proljetni look odabrati jeans jaku širokog kroja ili za jesensko-zimsku varijantu, dugački kaput. Ljetne večeri znaju biti prohladne, pogotovo na jedrilicama, pa na svoje kratke hlače i polo majicu, prebacite preko svojih ramena duksericu, koju ćete kasnije ako zahladi moći brzo obući. Ultimativni večernji ljetni look ove sezone je večernja ljetna haljina i ženska dukserica. Stoga nemojte razmišljati pretjerano o kombinacijama, haljina, sandale i dukserica je sve što vam treba za jedan cijeli ljetni dan.

Također pogledajte:

Koja je razlika između muške i ženske dukserice

Najveća razlika u ovim majicama na kapuljaču je u veličini, iako danas žene vrlo često vole nositi majice na kapuljaču od svoga dečka ili posuditi od brata, a ne rijetko ih i kupuju na muškom odjelu. Prije su ženske dukserice bile vrećaste bez siluete, dok su danas mnogo elegantnije i modernije, te prate liniju tijela. One su napravljene da prate siluetu ženskog tijela, dok su muške ravne. Po pravilu bi ženski patent na jezičac trebao biti s lijeve strane, dok je kod muškaraca on na desnoj strani. Danas su ženske majice s kapuljačom toliko popularne, da vjerujemo da ih imate barem nekoliko komada u svom ormaru, a ako nemate za vas smo pronašli najveći izbor modela na online stranicama Bolf.com.hr trgovina. Tamo ćete pronaći baš svaku boju koja vam nedostaje za vašu specifičnu odjevnu kombinaciju od crne dukserice s kapuljačom do plave, ljubičaste, žute, zelene, sive, bijele, crvene, nebesko plave.

Kako odabrati savršenu žensku majicu s kapuljačom i naručiti je u Bolf trgovini?

Osim boja i svih veličina, pronaći ćete i majice na kapuljaču različitih materijala od pamuka do mješavine pamuka s elastinom, koji omogućuje puno uži model ženske majice. Bolf nudi rekordno brzu isporuku, pa nećete trebati čekati dugo da dođete do svog omiljenog komada odjeće. Osim toga ove sportske majice kao i svu ostalu popratnu i modernu odjeću često možete pronaći na akcijskim cijenama, pa ako do sad niste zavirili u njihov široki asortiman, sad je prava prilika.

pixel