Muško donje rublje

Količina robe:72
Veličine
Boja
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Intimno donje rublje

Muško donje rublje uključuje široku paletu gaćica, boksera i čarapa, kao i sportsko donje rublje i spavaćice. Vrijedno je znati da popularne bokserske hlačice, koje često biraju mlađi muškarci, najbolje funkcioniraju pod nešto labavijim trapericama ili hlačama od debljeg materijala. No gaćice, koje jako dobro pristaju na tijelo, mogu se uspješno nositi čak i ispod elegantnih, uskih hlača.
Najudobnije donje rublje izrađeno je od prirodnih tkanina koje jamče prozračnost i visoku razinu udobnosti za svakodnevnu upotrebu. Čarape. Također takav neugledan odjevni predmet poput čarapa trebao bi biti pravilno prilagođen duljini i boji hlača i cipela. Vrlo je dobro ako se motivi u boji odnose na ostatak odjeće. Za razliku od intimne odjeće, čarape su djelomično vidljive pa vrijedi obratiti pažnju na njih.
Pobornicima klasika preporučuje se usklađivanje boje čarapa s hlačama i cipelama. Smjela, elegantna gospoda mogu eksperimentirati s bojom ili uzorkom čarapa koje nose - u 2018. ovo je moderan, pa čak i preporučljiv trend. Ali ne zaboravite da sandale i mokasine uvijek treba nositi bez čarapa. Dužina čarapa je također vrlo važna: za sportsku odjeću i hlače smotanih nogavica najbolje su one kraće, dok su za hlače odijela i elegantne cipele potrebne duže.

pixel