Ženske kratke tajice

Količina robe:4
Veličine
Boja
Materijal
Vrsta proizvoda

Ženske kratke tajce savršen su izbor za sve sportske aktivnosti, a svojim živim bojama pristaju uz bilo koju kombinaciju. Udobnost vlakana i materijala jamče slobodu i lakoću pokreta, te potiču organsku pokretljivost.

Bolfove ženske termo tajice i ženske tajice napravljene su od rastezljivih i prozračnih materijala koji se brzo suše. Dopustite si udobnost i izdržljivost ovih kratkih tajica u svim situacijama.

Ženske kratke tajice idealne su za ples, trčanje ili yogu jer omogućuju idealan omjer rastezljivost i prijanjanja uz kožu, zahvaljujući inovativnim krojevima i izdržljivosti modernih materijala.

Kratke tajice - udobne kratke hlače ne samo za sport

Kvaliteta materijala garantira 0% prozirnosti Bolfovih ženskih kratkih tajici, jamčeći sigurnost i zaštićenost čak i u najzahtijevnijim situacijama

Također pogledajte:

Ove ženske kratke tajice mogu se kombinirati s raznim odjevnim kombinacijama za maksimalnu udobnost, pritom pospješujući profil svake figure svojim jedinstvenim dizajnom, te prozračnim i udobnim krojem.

Uz što nositi kratke tajice i kako ih stilizirati?

Ove ženske kratke tajnice lagano je stiliziriati zato što su lako prilagodljive svakoj odjevnoj kombinaciji

Dok se bavite sportom, fizura u repu ili kratka ženska frizura savršeno će pristajati uz ženske kratke tajicie živih boja, te će svaki trening učiniti užitkom.

Kako naručiti savršene kratke tajice u Bolf trgovini? 

Bolf garantira laku i jednostavnu online kupovinu ženskih kratkih tajici. Nakon što se prijavite na Bolffovu platformu, dodajte jednu ili više ženskih kratkih tajici u košaricu te na virtualnoj blagajni platite Visa i Mastercard karticama, uz dodatne opcije plaćanja prilikom pouzeća, kao i preko PayU platforme.

Bolf za sve kupce garantira besplatnu dostavu ženskih kratkih tajici u vrijednosti većoj od 500 HRK, kao i  30 dana za povrat robe i sigurna plaćanja za sve naručene ženske kratke tajice, uz napomenu da odabrane ženske kratke tajice uvijek možete spremiti u kategoriju “Omiljenih” proizvoda , te ih naručiti i kasnije.

pixel