Muške pilotske jakne

Količina robe:7
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Vrsta proizvoda

Nevjerojatno poželjne i moderne pilotske jakne nikad ne izlaze iz mode. Ove popularno zvane avijatičarke nose se i od prave i od umjetne kože, a nerijetko ih krasi krznena ili filcana podstava zaslužna za “wow” efekt. 

Muške pilotske jakne - svakodnevna elegancija

Bez obzira nosili li sportski outfit ili se odjenuti za šetnju gradom, muške pilotske jakne su neizostavan dio vaše odjevne kombinacije. One izgledaju sjajno i na omiljeni par traperica, baš kao što i dobro pristaju chino hlačama i najobičnijoj trenirci. Ako nosite pilotsku jaknu umjesto običnih muških sportskih jakni primjetiti ćete kako vam baš muške pilotske jakne dodaju dozu stila i elegancije koja vam je potrebna kako ne bi izgledali nezamijećeno u staroj trenirci ili pomalo nezanimljivom outfitu sačinjenom od ispranih traperica i obične majice. 

Također pogledajte:

S čime nositi i kako stilizirati muške pilotske jakne?

Muške pilotske jakne izgledaju odlično ako ih nosite na jeans od tamnog trapera u kombinaciji s bijelom majicom. Takva odjevna kombinacija je nevjerojatno atraktivna, čak toliko da ne zahtjeva čak ni sunčane naočale slične onima koje je nosio Tom Cruise.

Možete nositi kožne pilotske jakne smeđe boje na svijetlo bež pulover kojeg ste odjenuli preko bijele košulje. Cijeli outfit uskladite s khaki chino hlačama i spremni ste za svaku prigodu u kojoj želite izgledati sjajno.

Kako mogu naručiti mušku pilotsku jaknu od Bolfa

Internetska trgovina bolf.com.hr u ponudi ima pilotske jakne na prodaju svih mogućih krojeva i materijala. Odlučite se želite li onu od prave ili umjetne kože, te koja boja vam je najatraktivnija i najlakša za kombiniranje s ostalim odjevnim predmetima. Najčešće birane pilotske jakne su one crne ili tamno smeđe boje. Tekstura jakne je također bitna, postoje pilotske jakne od brušene kože koje izgledaju podatnije i mekše ili pak one od glatke kože koje izgledaju grublje i izdržljivije. Koja vam se tekstura više sviđa ovisi o vama, a iste varijante možete pronaći i u imitacijama kože čija je cijena obično pristupačnija.

 

pixel