Muške jogger hlače

Količina robe:120
Veličine
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muškarci sve više postaju svjesni toga da pravilno odabrana i usklađena odjeća može puno toga reći o njima samima, o njihovom karakteru i stilu koji preferiraju. Iz tog razloga rado isprobavaju nove modele hlača, a u posljednje su vrijeme osobito popularne muške jogger hlače. Iako su ih na samim početcima nosili mladi, danas se nalaze u ormaru svakog muškarca bez obzira na godine. Posjetite Bolf.com.hr i potražite najnovije modele muških hlača po pristupačnim cijenama. Dostupni su u svim veličinama te u širokom rasponu boja. Odaberite proizvode koji vam se sviđaju, ubacite ih u košaricu i odredite količinu. Dostava je besplatna za Hrvatsku za narudžbu veću od 500 HRK.

Kakve su to muške jogger hlače?

Joggers hlače izgledom podsjećaju na sportske trenirke, tako da su njihove glavne karakteristike manžete na rubovima nogavica. Mogu biti izrađene od raznih materijala, no najčešće su od pamuka i kombinacije elastina. Ovi modeli muških sportskih hlača su relativno široki u struku, no prema dolje se polako sužavaju. Obično imaju klasične džepove, dok drugi modeli imaju džepove na nogavicama. Elastična traka u struku omogućuje vam da u potpunosti podesite hlače onako kako vam odgovaraju.

Također pogledajte:

Muške jogger hlače – vrste

Moda obavezno treba zadovoljiti sve ukuse muškaraca, a muškarcima nije dovoljan samo jedan model jogger hlača. Zato na Bolf.com.hr potražite više modela koje karakteriziraju različiti materijali, krojevi i stilovi. Iznimno su popularne slim muške jogger hlače od trapera dostupne u raznim bojama te ukrašene brojnim dodatcima. U našoj ponudi su plave, sive, crne, ali i tzv. izlizane jogger traper hlače sa zakrpama. Svakako treba spomenuti i cargo jogger hlače s džepovima u visini bedara.

S čime se mogu kombinirati muške jogger hlače?

Muške jogger hlače možete nositi na gotovo sve. Odlično izgledaju u kombinaciji s običnom majicom sa zanimljivim otiskom, a jednako dobro pristaju i na casual sportsku majicu. Jogger hlače obucite na trenirku ili duksericu s kapuljačom, a poseban elegantni štih daju u kombinaciji s muškim džemperom. Uskladite ih s modnim ili sportskim tenisicama, a ako želite istaknuti svoj elegantni stil, odaberite klasične cipele tamnijih tonova.

Muške jogger hlače – moderni uzorci i boje

Na tržištu su muške jogger hlače dostupne u više boja kao što su zelena, siva ili bijela. Ako se želite istaknuti u gomili, odaberite crvene ili plave muške sportske hlače. Osobito su popularne izlizane jogger hlače od trapera premda su svoj put do muških ormara pronašli i maskirni modeli. Sve ovo, a i puno više možete potražiti na Bolf online trgovini gdje vas očekuju brojni proizvodi za muškarce. Za više informacija pratite nas na društvenim mrežama.

pixel