Ženske trenirke

Količina robe:148
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Kad biste morale navesti samo jednu odjevnu kombinaciju koja je najudobnija od svega što smo ikad obukle, sigurni smo da bi pobijedila vječna kraljica udobnosti - trenirka.

Nekad je ta odjevna kombinacija bila rezervirana samo za sportske aktivnosti i za izležavanje na trosjedu, a danas se može vidjeti baš u svakoj prigodi. Naravno, osim onih svečanih.Ona se nosi u šetnju gradom, često se vidi na terasama kafića, a i dalje je prvi izbor za šetnje prirodom i sportske aktivnosti.

Zašto se isplati nositi ženske trenirke?

Ženske trenirke, iako sportski komad odjeće, imaju tu moć da se u trenu mogu prilagoditi, uskladiti i omogućiti vam da budete obučene po posljednjoj modi. S obzirom na to da ne postoji udobniji odjevni predmet, bit će vam ugodno i u njima ćete se osjećati bolje i opuštenije.

Uz što nositi ženske trenirke?

Danas se nose trenirke raznih boja, od klasičnih crnih, sivih i bijelih do onih neonskih boja. Najpoželjnije su trenirke čiji donji dio ima stegnute krajeve nogavica kako biste s lakoćom pokazale prugice svojih super trendi sportskih čarapa. Takav donji dio odlično izgleda i tijekom toplijih dana, nošen na niske tenisice i nevidljive čarapice, a dobro će izgledati i ako ga navučete i uskočite u najudobnije sandale.

Također pogledajte:

Ispod gornjeg dijela trenirke, koji možete i ne morate nositi, ovisno o vremenu, dobro će izgledati klasična bijela majica ili pak uska potkošulja.

Ovisno o vašoj građi tijela, odlučit ćete koliko ćete široku majicu nositi na donji dio trenirke i koliko ćete uske traperice nositi na gornji dio trenirke – ako ih planirate nositi rasparene.

Naš je savjet da trenirku živih boja uvijek nosite u kompletu i podignete kombinaciju efektnim nakitom, a ako nosite samo donji dio koji je šireg kroja – kombinirajte ga s užim gornjim dijelom ili širom majicom koju ste uvukli u hlače kako se ne bi izgubila linija struka. Gornji dio trenirke uvijek će izgledati dobro uz traperice ili ležerno prebačen preko ramena.

Kako naručiti ženske trenirke u trgovini Bolf?

U trgovini Bolf pronaći ćete pravo bogatstvo trenirki različitih boja i krojeva. Od super popularnih neonski ružičastih do intenzivnih narančastih. U ponudi se nalaze i sportski kompleti te oversize trenirke s kraćim gornjim dijelom koji će pomoći istaknuti vašu lijepu liniju.

Ako tražite trenirku koja izgleda malo svečanije i više privlači pažnju, oduševit će vas trenirke od velura, a sportašice će napokon doći na svoje jer će moći birati trenirku koja će savršeno odgovarati njihovom stilu i raspoloženju, a sportski uspjesi bit će zagarantirani.

U trgovini Bolf potragu za idealnom trenirkom olakšat će vam filteri za pretraživanje poput onih koji prikazuju modele po boji i veličini (S do XL). Narudžbe se otpremaju u roku 24 sata, a ako vam odjevni predmet ne pristaje – nema problema, možete ga vratiti u razdoblju od 30 dana.
pixel