Ženske zimske jakne

Količina robe:133
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Ono što vašu jaknu čini prikladnom za vas ovisi o vašoj klimi, svakodnevnom putu na posao i omiljenim zimskim aktivnostima. Jedna od bitnijih stvari zimske jakne je njena izolacija. Ovisno o tome gdje živite i kako provodite vrijeme vani određuje koliko vam je izolacije potrebno da ostanete topli. Stoga ako cijepate drva, planinarite ili trčite od auta do ureda, onda vam velika toplinska izolacija neće biti potrebna. Isto tako za laganu šetnju gradom, stajanju dok čekate bus ili gledate božićni koncert na otvorenom, izolacija će vam biti prijeko potrebna. Značajke poput džepova postavljenih flisom i izoliranih kapuljača mogu napraviti veliku razliku u tome koliko će vas zimska jakna održavati toplom. Udobne manžete koje imaju rupu za palac kao i zategnuti struk koji blokira propuh idealne su opcije za zimske jakne. Svaka ženska zimska jakna morala bi imati i kapuljaču, koja ne samo da će vas štititi od lošeg vremena već će i pružati ugodnu toplinu, pogotovo ako je podstavljena. Zimske jakne koje imaju preklope preko zatvarača pružit će vam dodatnu zaštitu i toplinu, a dvosmjerni zatvarači pomoći će vam samo malo otkopčavanja koje vam je potrebno u koliko želite sjesti, u suprotnom bi se trebali cijeli otkopčati.

Također pogledajte:

Koje materijale i modele zimskih jakni izabrati

Za vlažna podneblja morat ćete se odlučiti za vodonepropusne materijale poput najlona ili poliestera koji će vam uvelike pomoći u zadržavanju topline na hladnim temperaturama. Dok za suha razdoblja možete nositi i vodopropusne materijale ali s dobrom izolacijskom podlogom. Za ležerna izdanja izaberite zimske ženske jakne zvane parka s omiljenim paperjem, koje pristaju na sva ležerna modna izdanja. Kratke prošivene jakne savršene su za sve sportske kombinacije, također kao i zimske ženske jakne za snowboard koje svojim životopisnim bojama možete nositi na mnoštvo kombinacija. Rokericu u sebi najbolje ćete izraziti crnom kožnom jaknom, koju možete nositi kako na traperice i kožne hlače, tako i na kožnu mini ili maxi suknju. Ako pak želite istaknuti svoju eleganciju preporučujemo ženske duge jakne s kapuljačom, koju možete nositi i na elegantno odijelo i haljinu, kao i na ležerne dnevne opcije.

Naručite žensku zimsku jaknu - kako to učiniti u Bolfu?

Ove sezone boje su totalno in, pa se opustite i odaberite jarke kričave tonove, koji će maknuti sivilo i ponekad tmurne dane koje dolaze s hladnijim danima. Sve navedene ženske zimske jakne možete pronaći na online stranicama Bolf.com.hr kojii nude velik izbor najmodernijih krojeva praćenih trendovskim bojama i dezenima po vrlo povoljnim cijenama. Tako se možete opustiti i u toplini svoga doma obaviti šoping u svega par klikova, bez stresa i gubljenja vremena, a vaša narudžba će doći u najkraćem roku.

pixel