Ženske jakne od flisa

Količina robe:14
Veličine
Boja
Materijal
Uzorak
Vrsta proizvoda

Iznenadit ćete se, no flis je prisutan kao materijal tek kojih pedesetak godina! Svojim izgledom i toplinom podsjeća na vunu, no svojstva su mu poprilično drugačija. Flis je antibakterijski materijal koji služi kao izvrstan izolator i grijač, a zadržava toplinu čak i kada je mokar, čime flis spada u jedan od omiljenih materijala tijekom hladnijih mjeseci u godini. Sportaši će, upravo zbog navedenih atributa, često posegnuti za odjevnim predmetima sa flisom. Jakne od flisa su idealan modni odabir za prohladne dane!

Ženske jakne od flisa - savršene za jesen i proljeće 

Ženske jakne od flisa pružaju udobnost pri nošenju, ali i nezaobilazan stil, koji se provlači od običnog posjeta trgovini pa do trčanja po parku. Idealne su za sportske aktivnosti tijekom hladnijeg vremena te će Vam uvijek pružiti toplinsku zaštitu, bez osjećaja težine materijala. U jesen i proljeće mogu poslužiti kao zamjena za jaknu, a dizajnom i bojama se mogu uklopiti u svaki stil odijevanja.

Također pogledajte:

Kako uklopiti ženske jakne od flisa u svoj stil?

Jedan od načina kako uklopiti žensku jaknu od flisa u svoj izgled jest po odabiru boje i kroja. Flis je zahvalan materijal koji dopušta razne krojeve, od širih pa sve do uskih i strukiranih ženskih jakni. Kao poseban dodatak, jakne mogu biti prošivene ili u kombinaciji s drugim materijalima. Ženske jakne od flisa i ženske jakne od umjetne kože omogućuju zamjenu za materijale životinjskog porijekla, čime se pokušava aktivno pridonijeti smanjenju razine patnje u modnoj industriji.

Kako naručiti savršeno uklopljenu žensku flis jaknu u trgovini Bolf?

Bolf ženske jakne od flisa dostupne su Vam na u nekoliko klikova na našoj Bolf stranici. Bolf internetska trgovina nudi Vam širok izbor ženskih jakni od flisa, u raznim dizajnima i bojama, za ugodnu šetnju šumom ili nedjeljno odmaranje kod kuće. U Bolf trgovini Vas čekaju i određene ženske jakne od flisa na akciji, po pristupačnoj cijeni i uz brzu dostavu.

pixel