Muške sportske majice

Količina robe:38
Veličine
Boja
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Muške sportske košulje iznimno su popularni odjevni predmet za muškarce tijekom cijele godine. Dostupne su u slim i regular krojevima. No, osim po tome, razlikuju se i po kroju, ovratniku, materijalu i duljini rukava. Neke ovakve muške košulje za svadbu odlično će vam pristajati na chino hlače i cipele. Za bavljenje sportom odaberite muške sportske tajice ili muške sportske kratke hlače.

Muške sportske majice - sportska elegancija svaki dan

Sportske majice dugih rukava iznimno su elegantne. Karakterizira ih mogućnost kombiniranja uz gotovo sve odjevne predmete. Samo zasučite rukave i spustite ovratnik košulje za opušteniji „look”. Pogotovo ako su vam omiljeni modeli s manžetama u drugoj boji. Odjenite ih na trenirku ili obične hlače i spremni ste. Kolekcija Bolf nudi razne verzije muških košulja koje prikladne za svečane prilike. Na njih možete, ali i ne morate nositi kravatu ili leptir mašnu. Izbor je na vama. Ako preferirate casual stil, onda je ležerniji model s gumbima na rubovima. Birajte između bijele, plave ili sive boje.

Također pogledajte:

Sportske muške košulje – kako ih stilizirati i uz što nositi?

Sportske muške košulje kratkih rukava prikladne su za svakodnevni stajling. Možete ih nositi i u uredu ako nemate određeni „dress code”. Muške sportske majice s printom pristaju uz traper hlače. Kada idete na zabavu s prijateljima, dobro će vam odgovarati. Odlučite li se za chinos hlače, birajte jednobojne modele muških sportskih košulja. No, i žive boje će istaknuti vaš outfit. U tom su slučaju svijetli sako ili hlače pun pogodak.

Kako mogu naručiti savršenu mušku sportsku majicu iz Bolf online trgovine?

Većina muških sportskih majica iz Bolf ponude raznih je dizajna, krojeva i modela. Svatko će pronaći nešto za sebe, pogotovo jer su dostupne sve veličine. Odaberite model koji vam najbolje pristaje, a potražite i druge odjevne predmete te kreirajte originalne outfite. Jednostavno dodajte u košaricu i nastavite s kupovinom. Nakon što napravite uplatu, vaša će narudžba biti poslana na vašu adresu. Muške košulje akcija čeka vas na Bolf online. Požurite po omiljene modele.

 

pixel