Džemperi muški

Količina robe:361
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Cijena
Ponuda

Muški džemperi

Muški džemperi - bogatstvo dizajna, odvažne tkanine s uzorkom više nisu rezervirane isključivo za dame. Sve više i više odjeće dizajnirane za muškarce ima originalne, izrazite dizajne. Naša internetska trgovina nudi niz modernih muških džempera s uzorkom.
Trenutno su najmodniji uzorci pruge, geometrijski i norveški uzorci te teksturirani materijali koji su stvoreni gustim, izražajnim tkanjem. Prugasti džemperi mogu imati veliki i pravilni uzorak ili tanke pruge u različitim intervalima ili ukrašavajući samo dio odjeće, na primjer u razini prsa. Norveški i irski džemperi već su nekoliko sezona hitovi.
Takvi su džemperi obično gusti i vrlo topli, idealni za hladnije zimske dane, baš poput pleteni džemperi. Svijetom mode dominiraju i džemperi bistre teksture, na primjer u obliku pruga, rombova ili pletenih tkanja. Jedan uzorak je često višebojan, u kontrastnim bojama, na pr. pruge su tamnoplave i sive, a norveški uzorci crvene i bijele.
Govoreći o ovom dijelu muške garderobe, ne možemo zaboraviti bezvremenski hit koji je božićni džemper. Može biti ukrašen smiješnim likovima ili minimalističkim dizajnom povezanim sa zimom. Snjegovići, božićna drvca i pahuljice samo su nekoliko primjera mnogih zanimljivih dizajna. Što nositi sa džemperem s uzorkom? Tkanine s uzorkom izvrsno se kombiniraju s običnim odjevnim komadima poput majica, chinosa i klasičnih traperica.
Na pozadini jednobojne odjeće, uzorci na džemperima izgledaju vrlo impresivno i stvaraju moderan set savršen za izlaske s prijateljima, u šetnju, na posao ili u školu. Ležerni i urbani stilovi idealni su za pokazivanje modnih džempera s uzorkom. Pleteni džemper s norveškim uzorkom ili karirani džemper može se spojiti s klasičnim trapericama za neformalni ansambl pogodan za susret s prijateljima.
Klasični preskočeni džemper savršeno se slaže s ležernim chinosima - bezvremenski klasik za muškarce. Široka ponuda naše Bolf internetske trgovine uključuje najmodernije muške džempere različitih proizvođača, ali svima im je zajedničko jamstvo najbolje kvalitete, udobnosti i osjećaja za stil. Baš kao i bluze, džemperi, koji su dostupni u našoj trgovini, imaju različite krojeve - odvojivi su patentnim zatvaračima ili gumbima. Uz široku paletu uzoraka i krojeva, svaki muškarac može odabrati savršeni džemper za sebe.

pixel