Muške jakne

Količina robe:763
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Cijena
Ponuda

Muške jakne više nisu samo praktični predmet ormara, već i odjevni predmet koji naglašava čitav stil. Naša internetska trgovina nudi široku paletu jakni za muškarce, koje se razlikuju u kroju, boji i stilu, tako da svaki muškarac može pronaći savršeni model za sebe. Asortiman uključuje jakne od kože, prijelazne i zimske jakne, uključujući skijaške jakne, u tipično sportskoj verziji.
Svi su sašiveni od vrlo dobrih materijala koji osiguravaju funkcionalnost, visoku toplinsku udobnost i ugodno korištenje. Upotrijebljene su tkanine od klasičnog pamuka, kože i flisa, kao i poliester, poliuretan i viskoza specifični za gornju odjeću, koji pružaju zaštitu od kiše i vjetra, a istovremeno propuštaju zrak. Te su osobine izuzetno važne kada su u pitanju jakne, jer udobnost njihova nošenja uvelike ovisi o tome. Prikladni materijali također jamče otpornost na čišćenje i pranje.
Ovisno o kroju, muške jakne mogu poboljšati razne stilove - od sportskih, ležernih i elegantnih do potpuno dizajnerskih, odvažnih odjevnih kombinacija, pa vrijedi imati više od jednog modela jakne u svom ormaru. Jakne koje nudi Bolf dolaze od različitih proizvođača i odlikuju se različitim dizajnom, ali istodobno, sve im je zajednička najviša kvaliteta, pažnja prema detaljima i originalni dizajn.
Umetci u različite tkanine, popluni, ukrasni detalji i obloge, grafike i zakrpe ili potpuno obične tkanine, jakne sa kapuljačama i bez njih, patentni zatvarači ili gumbi, stand-up ili klasični ovratnici - sve to možete pronaći u širokom asortimanu trgovine. Mogućnost odabira prijelaznih i zimskih jakni u mnogim veličinama i atraktivne cijene čine asortiman trgovine dostupnim svakom muškarcu.

pixel