Muški kaputi

Količina robe:54
Veličine
Boja
Cijena
Ponuda

Muški kaputi

Marka Bolf.hr već nekoliko godina putem interneta prodaje mušku odjeću. Mi smo pouzdana tvrtka, počašćena mnogim nagradama dodijeljenim financijski pouzdanim poduzetnicima. U jesenskoj i zimskoj sezoni kaput je jedan od osnovnih gornjih odjevnih predmeta. Kaputi se odavno više ne povezuju samo s odjećom koja se nosi preko odijela.
Sve ih više mladića bira i kombinira s ležernom odjećom. Među modelima koje imamo u ponudi su i klasični i mlađahniji krojevi. Visoki muškarci mogu slobodno odabrati dužinu kaputa. Muškarcima niskog rasta preporučujemo da kupuju kapute čija duljina ne prelazi zadnjicu. Naša ponuda uključuje jednobojne i dvoredne kapute, kao i takozvane pudi kapute - sa patentnim zatvaračem, gumbima, gumbima ili drvenim klinovima, s ovratnikom-postoljem, epoletama na ramenima ili ukrasnim gumbima na ramenima.
Neki modeli imaju izoliranu podstavu, odvojivi ovratnik i podesivi su u struku remenom. Muški kaputi vječni su i svestrani predmeti garderobe. Imaju široke revere, visoki ovratnik i jednokraka ili dvoredna kopča. Muški kaputi jamče toplinu i moderan izgled. Također nudimo i bezvremenski vuneni kapute, koje najbolje izgledaju sa svim vrstama džempera i hlača izrađenih od debelih tkanina. U odjeći koju nudimo dominiraju prigušene nijanse crne, sive i tamnoplave boje.
Kaputi nikada neće napustiti kanon muške mode, tako da vam dobro odabrani kroj može poslužiti godinama. Naša tvrtka posebnu pozornost posvećuje kvaliteti ponuđenih proizvoda i profesionalnom rukovanju narudžbama. Jamčimo širok asortiman, prihvatljive cijene kao i sigurnu i prikladnu kupnju. Potičemo vas da detaljno pogledate našu ponudu.

pixel