Muški prsluci

Količina robe:85
Veličine
Boja
Cijena
Ponuda

Muški prsluci

Prsluci, inače poznati kao jakne bez rukava, izvorno su bili povezani isključivo sa sportskom odjećom. U današnje vrijeme vrlo su popularne čak i za povremene odjevne kombinacije. U prošlosti su prsluci bili obvezni dio muške odijele. Danas su evoluirali u samostalni komad garderobe koji se koristi i u sportskom i u polu-elegantnom stilu.
Promatrajući uličnu modu, sve je češće uočiti svestranu upotrebu rukavica bez rukava, što može stvoriti zanimljiv završni detalj dane odjeće. Vrlo originalna kombinacija je jakna i jakna bez rukava. Idealna je ponuda za ljude koji se ne boje eksperimentirati s modom. Još jedan zanimljiv stil može biti kombinacija prsluka s jaknom. Ovo će dobro funkcionirati u jesen i zimu. Posljednji prijedlog je da jaknu bez rukava nosite preko debelog džempera ili kapuljače.
Sportski krojevi s punjenjem dolje bit će najbolji za ovaj set. Prsluci se također mogu uspješno kombinirati s trapericama, flanelskim košuljama i bluzama s dugim rukavima. Sve ovisi o individualnim ukusima i učinku koji želite postići. Među prslucima koje nudimo naći ćete izolirane modele, prešivene modele, modele s podesivim kapuljačama, s patentnim zatvaračima ili prešicama, s vanjskim i unutarnjim džepovima.
Na odabranim prslucima također je na lijeva prsa ušiven logotip proizvođača. U našoj trgovini nudimo pažljivo krojene stilove bez rukava koji će biti savršena nadopuna mnogim ležernim odjevnim kombinacijama. Materijal od kojeg su izrađeni prsluci bez rukava učinkovito štiti od vjetra i hladnoće, zbog čega su popularni ne samo među ljubiteljima mode, već i među ljudima koji vode aktivan životni stil i bave se sportom. Pozivamo vas da iskoristite našu ponudu. Kupujući u Bolfu, možete biti sigurni da je kupljena roba u skladu s opisom i da će biti isporučena na vrijeme.

pixel