Muški sakoi

Količina robe:28
Veličine
  • 1-Ubrania
  • Marynarki
Boja
Cijena
Ponuda

Muški sakoi

Kvintesencija elegancije. Sako je tipičan element muške garderobe koji odavno više nije povezan samo sa svečanom odjećom poput odijela. U današnje vrijeme muškarci postaju sve popularniji kombinirati sakoi s manje svečanim odijelima poput traperica, chinosa ili majica s uzorkom. Kroj jakne trebao bi odgovarati prilici i ostatku vaše garderobe.
Za svečane prigode prikladni su klasični sakoi izrađeni od vrhunskih tkanina. Za svakodnevno nošenje idealne su ležerni sakoi. Udobni su, ne ograničavaju kretanje i jednostavno izgledaju sjajno. Ovi sakoi mogu se dodatno uljepšati, na primjer, džepovima za popravke, zakrpama za laktove, raznobojnim šavovima ili originalnim gumbima.

Kladite na boju u 2018. godini!

Prilagođen jednobojni sako tankog kroja može biti gornji dio odijela u istoj tkanini ili naglasak kontrastne boje za dodavanje karaktera cjelokupnom izgledu. Šareni sako - plavi, kestenjasti ili čak nijanse ljubičaste - snažan je trend u 2018. Vrijedno je uvjeriti se u tako hrabrije stilove. Za klasičan izgled odaberite dobro krojene jakne sjajnih proporcija i pažljivo odabrane tkanine. Naša web stranica nudi širok izbor različitih muških sakoa - od sportskih do elegantnih. Jednostavno kopčanje, jednoredni sakoi s jednim ili dva gumba u tkaninama koje podsjećaju na oprani traper ili runasti baršun. Mnoštvo krojeva, veličina i boja omogućuje pronalaženje pravih sakoa za muškarce svih dobnih skupina.

pixel