Džemperi ženski

Količina robe:49
Veličine
Boja
Cijena

Ženski džemperi

Džemperi su ženska odjeća idealna za hladnije jesenske i zimske dane. Džemperi nisu samo ugodni i mekani na dodir, već mogu biti i izuzetno moderni. Unatoč izgledu, mogu se nositi u mnogim prigodama i s raznim odjevnim kombinacijama. Izuzetno ženstvene tunike, pokrivači za krevete i kratki, uski ili preveliki džemperi dobar su izbor za spoj, sastanak s prijateljima, ali i za posao ako nema strogog pravila odijevanja.
Štoviše, ženski džemperi dobro se kombiniraju ne samo s hlačama, poput klasičnih traperica, već i sa suknjama i haljinama, pletene i u laganim tkaninama. Takve kombinacije mogu stvoriti uistinu ženstvene, graciozne stilove. Ženski džemperi također se izvrsno slažu s košuljama. Za ovu kombinaciju najbolje je odabrati džemper s V-izrezom kako bi ovratnik košulje bio vidljiv i dobro postavljen.
Ova šik kombinacija vraća se modernom britanskom fakultetskom stilu. Iako se džemperi uglavnom povezuju s hladnijim godišnjim dobima, ažurni i mrežasti kardigani i ženski pelerine s velikim ušicama savršen su izbor za proljeće i ljeto. Vrijedno je znati da su puloveri nekad imali potpuno drugačiji položaj u modnom svijetu, jer su se smatrali neprivlačnom vrstom odjeće koja se uglavnom koristila za toplinu i imala status radne odjeće.
Srećom, danas džemperi osvajaju svjetske modne piste. Puloveri s norveškim uzorcima ili kariranima, široke dolčevite, duge tunike ili prozračni kardigani pravi su modni hitovi. Štoviše, ženski džemperi izrađeni su od najfinijih materijala, poput kašmira ili vune. Kao rezultat toga, oni su ne samo izuzetno topli, mekani i ugodni na dodir, već i izvrsno izgledaju te dobivaju šik, elegantan karakter.

pixel