Traperice

Količina robe:28
Veličine
Boja
Cijena
Ponuda

Traperice su nesumnjivo jedna od bezvremenskih vrsta hlača koje su neizostavan dio ormara mnogih žena. Ove su vrste hlača svoj kultni status stekle zahvaljujući tome što su godinama u modi i tako će uvijek biti. Ne samo da se kombiniraju s mnogim stilovima, već su prikladni za gotovo svaku ženu i mogu se uspješno koristiti u mnogim prigodama. Traper hlače u kombinaciji s elegantnom košuljom, sakoom i ultra ženstvenim štiklama ili ukusnim balerinkama stvorit će uredski izgled, savršen za posao, čak i ako postoji određeni dress code.
Traperice u kombinaciji s udobnom majicom i vašim omiljenim trenerkama stvaraju urbani izgled ulične odjeće. Ženske traper hlače mogu se koristiti i za ležerne odjevne kombinacije s pametnim polu-cipelama i širokim košuljama s uzorkom. Postoji nekoliko stilova traper hlača za žene: uske traperice, donji dio zvona, tajice i dečki. To su izuzetno ženstveni modeli hlača koji odgovaraju i mladim djevojkama i zrelijim damama.
Puno ovisi o tome koji su dodaci i drugi odjevni predmeti odabrani uz hlače. Slično tome, i same se ženske traperice uvelike razlikuju, ne samo krojem, već i završnom obradom u obliku zakrpa, podera, pa čak i rupa, koje već nekoliko sezona vladaju svjetskim modnim pistama i pravi su modni hit, ali i ukrasni gumbi ili niti u intenzivnim bojama, koji čine šavove na hlačama.
S toliko raznolikosti, svaka žena može napraviti savršen izbor za sebe. Zanimljivo je znati da povijest traperica seže čak u 12. stoljeće, kada je u Italiji stvorena tkanina plave boje, takozvani blue de Genes, što znači: plava Genova. Moderna riječ traperice povezana je s ovim imenom.

pixel