Ženski prsluci

Količina robe:109
Veličine
Boja
Cijena
Marka
Ponuda
Materijal
Uzorak
Fit
Vrsta proizvoda

Prsluci su često bili zaboravljeni pred sezonskim kaputima i kožnim jaknama. No ženski prsluk je uistinu fantastičan prijelazni i zimski komad odjeće, koji može riješiti vaše probleme s hladnoćom kao i dati poseban štih vašom modnom stilu. Jedna od najvećih prednosti ženskih prsluka bez rukava je to što vam omogućuju u potpunosti slobodu kretanja. Idealni su za razne aktivnosti poput trčanja, planinarenja ili obavljanja poslova na otvorenom, kao i za samostalno nošenje na ležeran outfit. Ženski prsluk napravljen je uglavnom od tkanina i izolacije koje će održati toplinu i suhoću vaše kože. Čak i na jako niskim temperaturama, ako ste fizički aktivni, dovoljan će vam uz toplu košulju biti samo prsluk. Prsluk zauzima i puno manje mjesta nego jakna, pa će vam uvelike pomoći ako ste često na putu. Ove sezone prsluci su postali pravi hit na modnim pistama svjetskih modnih gradova, pa su varijacije, boje i dizajn prsluka sve raznovrsniji i zanimljiviji.

Također pogledajte:

Koji prsluk odabrati i za koju prigodu

Prsluci dolaze u širokom rasponu materijala s različitim značajkama i razinom izolacije. Za hladne dane s vjetrom preporučujemo da odaberete ženski prsluk s kapuljačom, koji će vas dodatno štititi od hladnoće i naleta vjetra. Dok za hladne vlažne uvjete osim kapuljače preporučujemo i vodonepropusne materijale kod kojih će vam ostala odjeća i tijelo ostati suhi i topli. Ako se bavite jačom fizičkom aktivnošću, odaberite one prsluke koji su lakši i manje postavljeni, jer neće uzrokovati znojenje. Prošiveni ženski prsluk veoma je u trendu, a ako k tome uzmete i onaj koji je duži, slobodno ga možete nositi za večernji izlazak jer kao takav predstavlja elegantni ženski prsluk, koji je nosiv na puno modnih varijacija. Ove godine se vraća trend 90-tih, pa je srebrna boja kao i jarke boje poput magenta ružičaste, kričavo žute ili zelene, kao savršene za maknut sivilo hladnih dana. Ako već u svom ormaru nemate prsluk, onda vas savjetujemo da odabere onaj neutralnih boja poput sive, crne, bijele ili maslinasto zelene. Ako posjedujete barem jedan prsluk, otvorite se i prigrlite pršteće boje koje su sve samo ne blijede i dosadne, a savršeno ih možete upariti s istim tonom kape, šala ili rukavica.

Ženski prsluk savršeno pristaje - kako ga naručiti u trgovini Bolf?

Na stranicama Bolf.com.hr pronaći ćete veliki izbor modela iz kolekcije, raznih veličina po vrlo povoljnim cijenama, kao i ženske prsluke na akciji. Pogledajte raznolikost boja koje nude, te krojeve koje se može pronaći od ultra kratkih do vrlo modernih dugih ženskih prsluka.

pixel