Košulje muške

Količina robe:631
Veličine
  • 1-Ubrania
Boja
Cijena
Ponuda

Košulja - obavezan predmet u muškom ormaru

Muška košulja je za muški ormar ono što je haljina za žensku garderobu i mora postojati barem jedna. Ali zbog mnoštva dizajna i svestranosti košulja, vrijedi ih imati više. Košulje kratkih rukava korisne su za svakodnevno nošenje u proljeće i ljeto. Njihov je jesenski i zimski kolega košulja s dugim rukavima.
Ako su jednostavne i u svijetloj, prigušenoj boji, dobro će se slagati s mnogim svečanim kostimima. Suprotno uvriježenom mišljenju, košulje ne treba nositi samo s dugim hlačama - klasičnim chinosima, trapericama i odijelom - već i s ljetnim kratkim hlačama. Jednostavno odaberite model s kratkim rukavima ili zasukajte duge rukave kako biste izgledali moderno i istovremeno se osjećali ugodno. Kvaliteta i dizajn Obične košulje ili uzorci? Flanel ili traper? Karirano ili prugasto? Brokeri ili vichy?
Izbor je izuzetno širok, ali koju god vrstu košulje odabrali, obratite pažnju na njenu završnu obradu i kvalitetu upotrijebljenih materijala. Da biste se osjećali potpuno ugodno, dobro je odabrati tkanine prema temperaturama vani, pa je traperice i flanelske košulje bolje rezervirati za hladnije dane. Košulje treba šivati uglavnom od pamuka kako bi bile mekane i prozračne. Međutim, mali dodatak na pr. poliester će odjevni predmet bolje pristajati, manje se gužvati i zadržati svoj sjajni izgled čak i nakon mnogih pranja.
Jednako važan kao i kvaliteta važan je dizajn. Modne košulje su one s uzorkom i ukrašene, na primjer, sitnim točkicama ili velikom čekom. Suprotno tome, bezvremenski i ultra-elegantni modeli jednostavnih su i prigušenih boja. Izvrsna alternativa klasičnim i svakodnevnim košuljama su brogovi koji kombiniraju sofisticiranu eleganciju s primjesom modernog dizajna.

pixel